Στον απόηχο του θορύβου που προκάλεσε το γκέι πάρτι στις Βρυξέλλες, στο οποίο συμμετείχε ο Ούγγρος ευρωβουλευτής, Ζάγιερ Γιόζεφ, ο οποίος ανήκε στο συντηρητικό ακροδεξιό κόμμα του Βίκτορ Όρμπαν, ένα νέο όργιο απειθαρχίας, εν μέσω πανδημίας, βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Κοινός παρονομαστής των δύο πάρτι που συνταράσσουν τη διεθνή κοινότητα τα ναρκωτικά και οι γυμνοί. Η τελευταία συγκέντρωση – «φωτιά» ανέβασε τα ντεσιμπέλ στη βελγική επαρχία του Λουξεμβούργου, Βιρτόν.

Το σκηνικό γνώριμο σε όσους παρακολούθησαν τι συνέβη στο όργιο των Βρυξελλών: ναρκωτικές ουσίες σε κάθε γωνιά του σπιτιού, 50 γυμνοί καλεσμένοι και ιερόδουλες για να γιορτάσουν τα 28α γενέθλια Γαλλίδας.

Η φασαρία ευθύνεται για τις αλλεπάλληλες κλήσεις που έλαβε η αστυνομία, η οποία εισέβαλε στην εξοχική κατοικία που βρίσκεται απέναντι από… νοσοκομείο.

Το Σαββατόβραδο του πανικού, η έφοδος της αστυνομίας αποκάλυψε πως στο πάρτι βρίσκονταν 50 άτομα, όλοι γυμνοί και Γάλλοι, και όχι 20 καλεσμένοι, που ήταν η αρχική εκτίμηση.

Oι νέοι παρευρισκόμενοι του πάρτι είχαν δώσει ο καθένας από 300, περίπου, ευρώ για να καλύψουν το κόστος των αλκοολούχων ποτών, ναρκωτικών και τις υπηρεσίες των εκδιδόμενων γυναικών, στα γενέθλια της 28χρονης φίλης τους.

Ο καθένας, όμως, έλαβε πρόστιμο 250 ευρώ, όπως και η οικοδέσποινα.

Τουλάχιστον ένα άτομο κατηγορήθηκε ότι είχε πάνω του το «αέριο γέλιου» και άλλα ναρκωτικά.

Το σπίτι, όπου εκτυλίχθηκε το έξαλλο περιστατικό, ανήκει σε Φλαμανδό, ο οποίος όμως υποστήριξε ότι δεν γνώριζε για τη διοργάνωση του πάρτι.

Προβληματισμό εγείρει το γεγονός ότι στο Βέλγιο, μέσα σε διάτημα λίγων εβδομάδων, καταγράφεται νέος σεισμός παρανομίας, σε μια χώρα όπου έχει σημειωθεί ο πιο τραγικός απολογισμός θυμάτων ανά τον κόσμο σε σχέση με τον πληθυσμό της.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο GOOGLE NEWS


Πηγή: europost.gr