Νέα στοιχεία για την υπόθεση του σάτυρου καθηγητή της Ηλιούπολης που αποπλάνησε την 14χρονη μαθήτριά του που πραγματικά σοκάρουν, έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, 6 Ιουλίου, ο καθηγητής με το ιδιωτικό του αυτοκίνητο μάρκας Honda Civic, πήγε τη μαθήτριά του σε απόμερο στενό κοντά στην παραλία του Αλίμου όπου εντοπίστηκαν από μια ομάδα ΔΙΑΣ των νοτίων προαστίων.

Οι έμπειροι αστυνομικοί, που πραγματοποιούσαν περιπολία, όταν είδαν τον 44χρονο με το κοριτσάκι να μοιάζουν με σκιές μέσα στο μαύρο σκοτάδι, κατάλαβαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, καθώς ήταν εμφανής η διαφορά ηλικίας και αμέσως τους προσήγαγαν στο Αστυνομικό Τμήμα Αλίμου.

Εκεί, το κορίτσι, υποστήριξε ότι ήταν 18 ετών, όμως δεν κατάφερε να τους πείσει ενώ ο 44χρονος σάτυρος προσπάθησε να δικαιολογηθεί λέγοντας ότι δεν έτρεχε τίποτα και έτσι όταν μετά από περίπου ενα τέταρτο διαπιστώθηκε οτι δεν απασχολούσε τις αρχές και δεν εκκρεμούσε σε βάρος του κάποιο ένταλμα σύλληψης, αφέθη ελεύθερος.

Στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων όταν του πέρασαν χειροπέδες, επιχείρησε να δικαιολογήσει τη φρικτή πράξη του λέγοντας ότι το κορίτσι αντιμετώπιζε προβλήματα και ήθελε να το βοηθήσει ενώ στο δικαστήριο παραδέχτηκε ψυχρά και αδιάντροπα ότι όταν κέρδισε την εμπιστοσύνη της αυτή η σχέση έγινε ερωτική.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Αλίμου, επειδή το κορίτσι ήταν ανήλικο, δεν το άφησαν να φύγει και ειδοποίησαν τη μητέρα της να μεταβεί εκεί για να την παραλάβει.

Όταν η γυναίκα έφθασε εκεί, στις 11 το βράδυ και έμαθε ότι ο άνθρωπος με τον οποίο το κοριτσάκι «συνελήφθη» στις 10 μέσα στο ασημί Honda στο σκοτεινό στενό του Αλίμου ήταν ο καθηγητής που όπως είπε «την ενοχλούσε συχνά στο τηλέφωνο» χωρίς όμως ποτέ να φανταζόταν ότι είχε κακό σκοπό, ειδοποίησε την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων.

Οι αξιωματικοί της συγκεκριμένης υπηρεσίας, ενήργησαν άμεσα και χωρίς να χάσουν χρόνο, τον εντόπισαν και του πέρασαν χειροπέδες δίνοντας τέλος στην αρρωστημένη δράση του.

Πηγή: europost.gr