Ανοίγουν τα στόματα για τον 60χρονο Διονύση Β, τον μακελάρη της Ανδραβίδας, ο οποίος για μερικά χρωστούμενα ενοίκια (ήταν δεν ήταν 1.000 ευρώ κατά κάποιες μαρτυρίες…) αποφάσισε να δολοφονήσει εν ψυχρώ τέσσερα μέλη της οικογένειας Κλότσι: τον Αρμάντο και τη Μαρία και δύο από τα παιδιά τους, ένα τρίχρονο αγόρι κι ένα βρέφος ενάμισι ετών…

Ο δολοφόνος δεν είχε ανάγκη τα λεφτά, καθώς όπως έχει γίνει γνωστό, διέθετε αρκετά από την ενασχόλησή του με τα «φρουτάκια», ενώ η βίλα στην οποία κατοικεί είναι περίπου 500 τετραγωνικά.

Αυτό που είχε ανάγκη φαίνεται, ήταν η συνεχής επιβολή με τη βία και η επίδειξη αγριότητας.

Επτά πυροβολισμοί σε γείτονα επειδή… έβηχε!
Όπως αναφέρουν οι μαρτυρίες, προκαλούσε συνεχώς επεισόδια και χρησιμοποιούσε συχνά όπλο τόσο απέναντι σε ζώα, όσο και σε ανθρώπους! Το 2013 μάλιστα είχε πυροβολήσει επτά φορές έναν γείτονά του, ο οποίος ευτυχώς έζησε, επειδή… έβηχε τα βράδια και τον ενοχλούσε!

Σύμφωνα με τον Alpha, ανοίγει και νέος φάκελος από τις Αρχές για τον 60χρονο, πέραν αυτού για το τετραπλό φονικό. Αυτός θα αφορά την δολοφονική επίθεση στον γείτονά του, τον οποίο πυροβολώντας τον πέτυχε δίπλα στην καρδιά.

Τότε το θύμα τον είχε υποδείξει, λέγοντας ότι μάλλον ήταν αυτός ο δράσης, καθώς είπε ότι είχε εμφανιστεί με κουκούλα, γάντια και μάσκα, αλλά βρισκόταν σε απόσταση όταν τον πυροβόλησε.

Αποδείξεις άλλες δεν υπήρξαν για την ταυτότητα του δράστη της επίθεσης και η αστυνομία τον άφησε ελεύθερο.

Και δεν ήταν η πρώτη φορά που χρησιμοποίησε όπλο. Όταν ήταν 15 χρονών, ο Διονύσης Β. πυροβόλησε πάνω σε μια αψιμαχία έναν φίλο του με καραμπίνα στο πόδι…

Ακόμα, είχε απειλήσει άλλον συγχωριανό του με τον οποίο είχαν κτήματα δίπλα-δίπλα, ποτίζονταν με κοινό νερό και επειδή έκλεβε το νερό και πλήρωνε ο άλλος τον απείλησε με το όπλο του.

Φιλοζωική εταιρεία της περιοχής τον είχε καταγγείλει στις Αρχές γιατί πυροβολούσε και σκότωνε ζώα…

«Ψυχρός δολοφόνος»
Στο Star μίλησε ένας άλλος γείτονας για τον Διονύση Β., ο Σταύρος Γκούγκουρας, ο οποίος είχε δεχθεί επίσης πυροβολισμούς από τον μακελάρη, επειδή βρήκε ένα κοτσάνι από φρούτα στην αυλή του!

«Στεκόταν με παρατεταμένο το όπλο και με το ‘επ’ που είπα, μπαμ-μπαμ, τρώω δύο πυροβολισμούς στον δεξί ώμο. Με πήρε η κλίση δεξιά κι έπεσα κάτω και άρχισε και με πυροβολούσε από πίσω. Είναι ένας ψυχρός δολοφόνος με όλη τη σημασία της λέξεως».

Ένας άλλος συγχωριανός του μακελάρη, είπε ότι έχει στο πόδι του 93 σκάγια… δώρο του 60χρονου μακελάρη: «Ξαφνικά αισθάνομαι ένα κάψιμο στα πόδια μου, το αίμα βρύση. ‘Τι έκανες ρε’ του λέω’…».

Πηγή: europost.gr