Ελεύθερος αφέθηκε, χωρίς κανένα περιοριστικό όρο ο 36χρονος διοργανωτής του πάρτι σε βίλα στη Φτελιά, μετά από έφεση που άσκησε, καθώς αρχικά, καταδικάστηκε σε τέσσερα χρόνια με αναστολή.

Ο Χ.Π συνοδευόμενος από τον συνήγορό του κ. Κώστα Δοκιμάκη, πέρασε σήμερα λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου Σύρου, προκειμένου να δώσει τη δική του εκδοχή των πραγμάτων για το ξέφρενο πάρτι που στήθηκε στην πολυτελή κατοικία της Φτελιάς το ξημέρωμα της 2ης Αυγούστου στο οποίο συμμετείχε και ένα νεαρό ζευγάρι αλλοδαπών από τη Βενεζουέλα, που το έσκασε από το ξενοδοχείο αναφοράς στο νησί των ανέμων σπάζοντας την καραντίνα και συνελήφθη έχοντας πάνω του ναρκωτικά.

– διαφ. –

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 36χρονος υποστήριξε ότι δεν ήταν ο διοργανωτής του πάρτι και ότι δεν γνώριζε ότι το σπίτι που είχε νοικιάσει σε τρίτο πρόσωπο θα χρησιμοποιούνταν για την εκδήλωση. Κάτι που υποστήριζε και από την πρώτη στιγμή στο protothema.gr μέσω του συνηγόρου του κ. Κώστα Δοκιμάκη. “To γεγονός ότι ο εντολέας μου ήταν ο εκμεταλλευτής δεν σημαίνει ότι ήταν και ο διοργανωτής του πάρτι”. Ωστόσο όπως επισημαίνει ο κ. Δοκιμάκης αυτή η εκδοχή δεν έπεισε το δικαστήριο που τον καταδίκασε σε ποινή τεσσάρων ετών για την οποία άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος χωρίς κανέναν περιοριστικό όρο.

– διαφ. –

Πηγή: europost.gr