Για μεγάλο σκάνδαλο προς όφελος των καναλιών εθνικής εμβέλειας κάνει λόγο ο Στέφανος Μάνος, ο οποίος με ανάρτησή του, μοιράζεται τις πληροφορίες του για συζήτηση στην ΕΕΤΤ περί μείωσης των τελών χρήσης του φάσματος από τη DIGEA κατά 50%.

Αυτό, την ώρα που, όπως λέει, τα έσοδα από διαφήμιση στα κανάλια εθνικής εμβέλειας δεν μειώθηκαν τους τελευταίους 12 μήνες, αλλά αυξήθηκαν.

Μάλιστα, όπως σχολιάζει, «την ίδια στιγμή που κατηγορείται η προηγούμενη κυβέρνηση για προσπάθεια ελέγχου των καναλιών, η ΕΕΤΤ παραδίδεται στις επιθυμίες της DIGEA».

Η σχετική ανάρτηση:

«Πληροφορούμαι ότι στην Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών (ΕΕΤΤ) θα συζητηθεί η μείωση των τελών χρήσης του φάσματος από τη DIGEA κατά 50%!! Δήθεν λόγω COVID-19. Αν είναι αλήθεια θα πρόκειται περί μεγάλου σκανδάλου προς όφελος των καναλιών εθνικής εμβέλειας.
Τα έσοδα από διαφήμιση στα κανάλια εθνικής εμβέλειας δεν μειώθηκαν τους τελευταίους 12 μήνες. Αυξήθηκαν λίγο. Την ίδια στιγμή που κατηγορείται η προηγούμενη κυβέρνηση για προσπάθεια ελέγχου των καναλιών, η ΕΕΤΤ παραδίδεται στις επιθυμίες της DIGEA!»

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο GOOGLE NEWS


Πηγή: europost.gr