Με έναν αν μη τι άλλο ευφάνταστο και πρωτότυπο τρόπο θέλησε να εκμεταλλευτεί την επιχείρησή του ο ιδιοκτήτης ενός παιδότοπου στην Αργυρούπολη. Τι ακριβώς έκανε; Είχε διαμορφώσει το χώρο σε κέντρο διασκέδασης όπου υπήρχαν καναπέδες, ποτά ακόμα και λουλούδια!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, κλιμάκιο της ΔΙΜΕΑ μετά από έρευνα και αξιοποιώντας πληροφορίες που περιήλθαν στην υπηρεσία, εντόπισε στην περιοχή της Αργυρούπολης έναν παιδότοπο στον όροφο του οποίου είχε διαμορφωθεί κατάλληλος χώρος διασκέδασης με μουσική και καλλιτέχνες.

Οι πελάτες έμπαιναν κατόπιν συνεννόησης με τον ιδιοκτήτη του παιδότοπου από τον ισόγειο χώρο αυτού που ήταν σκοτεινός ώστε να μη γίνονται αντιληπτοί και κατόπιν ανέβαιναν στον όροφο (πατάρι) όπου υπήρχαν καναπέδες, ποτά, λουλούδια κλπ.

Το κλιμάκιο της ΔΙΜΕΑ και με την συνδρομή ΟΠΚΕ της Ασφάλειας Αττικής εισήλθε στον ανωτέρω χώρο, διαπίστωσε την λειτουργία του και προέβη στον καταλογισμό των κυρώσεων που προβλέπονται.

Στον μεν ιδιοκτήτη του παιδότοπου επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 5.000 ευρώ και 15νθημερη αναστολή λειτουργίας της επιχείρησης, στο δε προσωπικό και πελάτες πρόστιμο 300 ευρώ στον καθένα για παραβίαση μέτρων κατά της εξάπλωσης COVID-19.

«Λουκέτο» σε γνωστό καφέ στο Μικρολίμανο
Επίσης το πρωί της Κυριακής, έτερο κλιμάκιο της ΔΙΜΕΑ στο Μικρολίμανο στον Πειραιά εντόπισε γνωστό cafe club της περιοχής να λειτουργεί με χρήση μουσικής κατά παράβαση των υγειονομικών μέτρων. Στην επιχείρηση επεβλήθη πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ και 15νθημερη αναστολή λειτουργίας της.

Πηγή: europost.gr