Η Κρίσιμη Κατάσταση Υγείας της Μαρινέλλας μετά την Κατάρρευσή της στο Ηρώδειο


Η κατάσταση της Μαρινέλλας παραμένει κρίσιμη, όμως κλινικά σταθερή, καθώς βρίσκεται νοσηλευόμενη στο θεραπευτήριο Υγεία από το βράδυ της Τετάρτης 25 Σεπτεμβρίου. Σύμφωνα με ιατρικό ανακοινωθέν που εκδόθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 26 Σεπτεμβρίου, η διάσημη τραγουδίστρια έχει υποστεί εκτεταμένη ενδοεγκεφαλική αιμορραγία και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου.

Στο Ηρώδειο, πριν την έναρξη της συναυλίας, η Μαρινέλλα αισθάνθηκε αδιαθεσία και λιποθύμησε στην σκηνή, συγκεκριμένα τη στιγμή που ερμήνευε το τρίτο τραγούδι της. Εκείνη τη στιγμή, πρόλαβε να ψελλίσει κάποιους στίχους, όμως στη συνέχεια κατέρρευσε, προκαλώντας αναστάτωση στο κοινό. Το πρόγραμμα διακόπηκε άμεσα και οι θεατές έλαβαν οδηγίες να αποχωρήσουν από τον χώρο.

Στις πρώτες θέσεις της συναυλίας βρισκόταν η κόρη της, Τζωρτζίνα Σερπιέρη, μαζί με την εγγονή της, Μελίνα Δασκαλοπούλου, οι οποίες έσπευσαν αμέσως στη σκηνή για να στηρίξουν τη Μαρινέλλα. Πριν από την κατάρρευσή της, είχε αναφέρει: «Νομίζω ότι αυτό το βράδυ θα περάσουμε πολύ ωραία γιατί είναι ένα πρόγραμμα πραγματικά που το φτιάξαμε με πολύ αγάπη και ελπίζω να περάσετε ένα ωραίο βράδυ, όχι μόνο εσείς και εμείς. Για πάμε παιδιά».

Πηγή: newsbeast.gr