Μετά το θάνατο της 38χρονη εγκύου που δεν είχε εμβολιαστεί στη Θεσσαλονίκη, έρχεται άλλη μια περίπτωση μίας νοσηλεύτριας στο Πανεπιστημιακό της Λάρισας, που είναι έγκυος, δεν έχει εμβολιαστεί και βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Η γυναίκα, που βρισκόταν σε άδεια κύησης, κόλλησε κορωνοϊό όπως αναφέρει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος. «Έγκυος συνάδελφος νοσηλεύτρια του αναισθησιολογικού τμήματος του Πανεπιστημιακού Λάρισας
ανεμβολίαστη, ευρισκόμενη σε άδεια κύησης και όχι σε αναστολή, νοσηλεύεται από χθες στη ΜΕΘ κορωνοϊου του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Λάρισας. Να ευχηθούμε περαστικά στη συνάδελφο» έγραψε.

«Χαροπαλεύει μαζί με το έμβρυο!»
Από την πλευρά του ο διευθυντής της ορθοπεδικής κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας κ. Κώστας Μπαργιώτας, σε ανάρτησή του στο Facebook, έγραψε ότι η γυναίκα χαροπαλεύει.

«Μια νέα γυναικά πέθανε, άλλη μια έγκυος χαροπαλεύει στο ΠΓΝΛ μαζί με το έμβρυο επειδή κάνεις δεν βγήκε να ενημερώσει έγκυρα πως το εμβόλιο είναι 100% ασφαλές και πως οι γυναίκες που είναι η σκοπεύουν να μείνουν έγκυες θα έπρεπε να τρομοκρατούνται με τον κίνδυνο να νοσήσουν και όχι με τον φανταστικό κίνδυνο του εμβόλιου. Ούτε ο ΕΟΔΥ ούτε το Υπουργείο ούτε βέβαια οι Ιατρικοί Σύλλογοι σκεφτήκαν πως μια εκστρατεία ενημέρωσης θα μπορούσε να σώσει ζωές……..

ΥΓ. Το ότι υπάρχουν γιατροί που λένε ατιμώρητοι ότι τους κατεβεί περιφρονώντας οδηγίες, αποδείξεις, εργασίες τις οποίες προφανώς δεν διαβάζουν η δεν πιστεύουν, είναι η μεγαλύτερη απόδειξη πως οι Σύλλογοι μας είναι βάθια νυχτωμένοι».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο GOOGLE NEWS


Πηγή: europost.gr