Τι μαρτυρούν τα χτυπημένα χεράκια του παιδιού – Έπαθαν σοκ ακόμα και οι αστυνομικοί
Όσο περισσότερες λεπτομέρειες έρχονται στο φως της δημοσιότητας, τόσο πιο ανατριχιαστική γίνεται η ιστορία της δολοφονίας του επτάχρονου Ανδρέα από τον Πολωνό σύντροφο της μητέρας του με την ανοχή και τη συνέργεια της ίδιας.

Σύμφωνα με το Open, ο 35χρονος Πολωνός (τη φωτογραφία του οποίου μετέδωσε το Μega) είχε πει εξαρχής στην Χριστίνα-Κλαούντια Μανιατάκη που θα έκρυβε το πτώμα του γιου της, με την 29χρονη να γνωρίζει όλα αυτά τα χρόνια που βρισκόταν η σορός του παιδιού της.

Με βάσει τις καταθέσεις και των δύο, η γυναίκα ήξερε που θα θάψει τον μικρό Ανδρέα ο σύντροφός της (στο πρώτο σπίτι που έμεναν), όπως γνώριζε πως όταν θα μετακόμιζαν, ο Πολωνός θα έβαζε το πτώμα μέσα σε μια εργαλειοθήκη και θα τη φυλούσε μέσα στον ξύλινο καναπέ.

Σοκαρισμένοι άκουγαν οι αστυνομικοί
Οι αστυνομικοί έπαθαν σοκ από το πόσο ήρεμος ήταν ο 35χρονος όταν τους περιέγραφε την αποτρόπαια πράξη του και το πώς μετέφερε τη σορό του παιδιού από τον πρόχειρο τάφο στην ταράτσα του πρώτο σπιτιού (στην οδό Σκιάθου), στην εργαλειοθήκη για να την πάρουν μαζί στο δεύτερο σπίτι (στην οδό Αστυπάλαιας) που θα πήγαιναν στην Κυψέλη.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, η περιγραφή του Πολωνού ήταν η εξής:

«Έσπασα τον τάφο με ένα κομπρεσέρ και στη συνέχεια τον έβαλα σε μια εργαλειοθήκη. Δεν μπόρεσαν να δω σε τι κατάσταση ήταν ο Ανδρέας γιατί το σώμα του το είχα τυλίξει σε υφάσματα. Την εργαλειοθήκη αυτή την είχα κλειδωμένη με μια κλειδαριά και τον έπαιρνα μαζί μου όπου και να πήγαινα. Όσο ήμουν άστεγος (σ.σ. έναν ολόκληρο χρόνο), πάλι τον είχα μαζί μου».

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. έπαθαν νέο σοκ από τη στάση και τη συμπεριφορά της 29χρονης Χριστίνας-Κλαούντια Μανιατάκη, η οποία αμετανόητη συνεχίζει να είναι τέρας ψυχραιμίας.

Δεν την άγγιξαν ούτε οι συστηματικές κακοποιήσεις και των δύο παιδιών της από τον Πολωνό σύντροφό της και ούτε και η δολοφονία του γιου της, στην οποία συμμετείχε κιόλας.

Αύριο Τρίτη, η μητέρα-τέρας και ο 33χρονος Πολωνός θα οδηγηθούν στον ανακριτή για να απολογηθούν.

«Τα χεράκια του ήταν χτυπημένα για να μην μπορεί να βγάλει την ταινία από το στόμα»
Για την Κόλαση που ζούσαν τα δύο μικρά παιδιά και ιδιαίτερα ο Ανδρέας, έχουν βγει πάρα πολλά στοιχεία το τελευταίο 24ωρο.

Όπως αποκάλυψε όμως η εκπομπή TLive, ο άτυχος επτάχρονος φέρεται να είχε βασανιστεί, ενώ κατά την εξειδικευμένη εξέταση που έγινε για τα οστά, φάνηκαν σημάδια εξάρθρωσης στα δάχτυλα του παιδιού.

Από εκεί προκύπτει, σύμφωνα με τον Alpha,ότι είτε η μητέρα, είτε ο σύντροφός της, είχαν βάλει τα χέρια του παιδιού πάνω στο τραπέζι και τα είχε χτυπήσει, με αποτέλεσμα ο μικρός να μην μπορεί να τραβήξει την ταινία από το στόμα του για να μπορέσει να αναπνεύσει…

Πηγή: europost.gr