Κυψέλη: Αυτός είναι ο 33χρονος που δολοφόνησε τον 7χρονο στην Κυψέλη

Την φωτογραφία του 33χρονου που δολοφόνησε τον 7χρονο Ανδρέα στην Κυψέλη έδωσε στη δημοσιότητα το MEGA.

Όπως έχει γίνει γνωστό, το παιδί ξεψύχησε από ασφυξία, αφού ο βασανιστής «πατριός» του είχε κλείσει το στόμα με μονωτική ταινία για να σταματήσει να διαμαρτύρεται λόγω των φρικτών τιμωριών που του επέβαλαν. Συγκλονίζει η παραδοχή ότι το παιδί ξεψύχησε αβοήθητο δίπλα στην 29χρονη μητέρα του, η οποία, σαν να μην συμβαίνει τίποτα, αδιάφορη έπαιζε παιχνίδια στον υπολογιστή της.

Παράλληλα, φρίκη προκαλούν τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την υπόθεση της δολοφονίας του 7χρονου Ανδρέα στην Κυψέλη από τον 33χρονο σύντροφο της μητέρας του.

Το ζευγάρι που συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου και κρατείται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, ομολόγησε και πρόκειται να οδηγηθεί την Τρίτη στον εισαγγελέα.

To 7χρονο αγοράκι, όπως αναφέρουν τα τελευταία στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας, είχε βασανιστεί ακόμα και λίγο πριν φύγει από τη ζωή. Παράλληλα οι αστυνομικοί έχουν ξεκινήσει μια ενδελεχή έρευνα στα οστά του μικρού Ανδρέα.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η εκπομπή Tlive το παιδί δεν αντέδρασε όταν του έκλεισαν το στόμα με την ταινία και πέθανε από ασφυξία με τους αστυνομικούς να θεωρούν ότι το παιδί ίσως να ήταν δεμένο.

Τα χέρια του 7χρονου φέρεται να είχαν μπει πάνω σε ένα τραπέζι και είτε η μητέρα είτε ο άνθρωπος που ευθύνεται για τον θάνατο του μικρού Ανδρέα, τα χτυπούσαν, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να τραβήξει την ταινία, με την οποία του είχαν κλείσει το στόμα.

Πηγή: europost.gr