Ένα θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη τις τελευταίες ώρες με πρωταγωνιστή τον 39χρονο Ρουμάνο σε βάρος του οποίου εκκρεμεί ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος της 42χρονης συντρόφου του, Μόνικας Γκιους, η οποία βρέθηκε «τσιμεντωμένη» στο σπίτι που έμεναν στην Κυπαρισσία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ρουμάνος επικοινωνήσε σήμερα το πρωί με τον συνήγορό του, ο οποίος τον έπεισε να παραδοθεί στις Ολλανδικές Αρχές. Ο ίδιος απάντησε πως θα πήγαινε τη νυν σύντροφό του στο αεροδρόμιο του Αϊντχόφεν, προκειμένου να αναχωρήσει για Βουκουρέστι και στη συνέχεια θα έθετε εαυτόν στη διάθεση των αστυνομικών Αρχών.

Ωστόσο, μέχρι και αυτή την ώρα, δεν υπάρχει καμία καταγραφή στο διεθνές σύστημα SIRENE, που ενημερώνει σε real time για τις παραδόσεις ατόμων σε βάρος των οποίων εκκρεμούν διεθνή εντάλματα, με συνέπεια οι Ελληνικές Διωκτικές Αρχές να έχουν επικοινωνήσει τόσο με τους Ολλανδούς συναδέλφους τους, όσο και με τη Europol, ζητώντας να τους κρατούν σε διαρκή ενημέρωση για το θέμα.

Δικηγόρος 39χρονου: Έχει ήδη παραδοθεί

Ο δικηγόρος του 39χρονου κατηγορούμενου, Βασίλης Νουλέζας, μίλησε νωρίτερα σε εκπομπή του Alpha και αποκάλυψε πως ο εντολέας του έχει ήδη παραδοθεί στις Αρχές στο αεροδρόμιο του Αϊντχόφεν.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο GOOGLE NEWS


Πηγή: europost.gr