Ένα σκηνικό τρόμου προκύπτει από τις καταγγελίες των εργαζομένων στον ΟΑΣΘ, με πολλούς νεκρούς και εκατοντάδες κρούσματα από τον κορονοϊό.

Οι επώνυμες αυτές καταγγελίες που μάλιστα μεταδόθηκαν και από την κρατική τηλεόραση, διαψεύδουν πλήρως τους ισχυρισμούς του έλληνα πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για την δήθεν μικρή διασπορά του κορονοϊού στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Ισχυρισμοί που μάλιστα έγιναν από το βήμα της Βουλής, ενώ παρά την απαίτηση κομμάτων της αντιπολίτευσης, οι μελέτες που επικαλέστηκε ο πρωθυπουργός προς τεκμηρίωση των ισχυρισμών του, ουδέποτε δόθηκαν στην δημοσιότητα.

Τα στοιχεία που δίνουν οι εργαζόμενοι είναι πραγματικά εξοργιστικά. Μιλάμε για νεκρούς εργαζόμενους, με χαρακτηριστικό παράδειγμα έναν οδηγό, παλικάρι 42 χρόνων, πατέρα τριών παιδιών, με το ένα παιδί νεογέννητο. Έκαναν μάλιστα λόγο για νέα γυναίκα που είναι διασωληνωμένη αυτή τη στιγμή μεταξύ των εκατοντάδων κρουσμάτων.

Εδώ η κυβέρνηση οφείλει απαντήσεις. Δεν μιλάμε πλέον για εικασίες ή θεωρητικές προσεγγίσεις. Μιλάμε για τεκμηριωμένες καταγγελίες από τους ίδιους τους εργαζόμενους.

Δείτε τις σοβαρότατες καταγγελίες όπως ακριβώς προβλήθηκαν στην ΕΡΤ 3

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο GOOGLE NEWS


Πηγή: europost.gr