Τη στιγμή, που η κυβέρνηση δείχνει πως ξαναβρήκε τα αντανακλαστικά της και προσπαθεί να ξαναπάρει τον έλεγχο της κατάστασης της δημόσιας υγείας, ενώ σκάνε υγειονομικές βόμβες κορωνοϊού σε όλη την Ελλάδα, η Θράκη ‘ βράζει’ από κρούσματα κορωνοϊού εξαιτίας των πολλών γάμων και άλλων εκδηλώσεων, που οργανώνει εκεί η Μουσουλμανική μειονότητα.

Πολύ πρόσφατο παράδειγμα ο γάμος στον νομό Έβρου, όπου οι χιλιάδες καλεσμένοι κατέκλυσαν μια πλατεία και τους γύρω δρόμους και άρχισαν να χορεύουν για ώρες δίπλα στον γαμπρό και στη νύφη!

Οι αρμόδιες Αρχές, οι οποίες -ορθώς- υιοθέτησαν και πάλι αυστηρή στάση απέναντι σε κάθε είδους παραβάτη των μέτρων κατά του κορωνοϊού, παρουσιάζονται αμήχανες και παθητικές όταν οι παραβάτες προέρχονται από την Μουσουλμανική μειονότητα! Λες και οι Έλληνες πολίτες δεν είναι όλοι οι ίδιοι, με ίσα δικαιώματα και υποχρεώσεις, με βάση το Σύνταγμα της Ελληνικής Δημοκρατίας!

Το europost.gr έχει πλήρη στοιχεία για το μπάχαλο, που επικρατεί στην περιοχή της Θράκης, όπου τοπικοί παράγοντες της Μουσουλμανικής μειονότητας γράφουν στα παλαιότερα υποδήματά τους τις Ελληνικές Αρχές και κατευθύνονται από τους ψευτομουφτήδες, επιμένοντας στην διοργάνωση γάμων και άλλων κοινωνικών εκδηλώσεων, που λειτουργούν σαν υγειονομικές βόμβες για όλο τον πληθυσμό της Θράκης!

Με αίσθημα ευθύνης, το europost.gr καλεί την κυβέρνηση να εφαρμόσει τα περιοριστικά μέτρα, που ισχύουν για όλη την Ελλάδα και στην Μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης, χωρίς κόμπλεξ και φοβίες.

-διαφ.-

Αλλιώς είναι θέμα ολίγων ημερών να έχουμε διαδοχικές ‘εκρήξεις’ της ‘υγειονομικής εκρηκτικής ύλης’, που συσσωρεύεται στην ευρύτερη περιοχή.

Πηγή: europost.gr