Η συμμετοχή σε ένοπλο αγώνα προβλέπεται στο καταστατικό της οργάνωσης «Θεματοφύλακες του Συντάγματος», ενώ το κείμενο κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και συνοδεύεται από 2.000 υπογραφές!

Εντός του κειμένου, οι «Θεματοφύλακες» θεωρούν ότι μπορούν να «πυροβολούν» και να «εκτελούν» χρησιμοποιώντας όπλα, ενώ η «ιερή δήλωση» των αρνητών της πανδημίας του κορωνοϊού βρίσκεται στο μικροσκόπιο των Αρχών και ίσως αποτελέσει θέμα παρέμβασης της Εισαγγελίας.

Το κείμενο φέρει τον τίτλο «Αναφορά – Καταγγελία», είναι διαθέσιμο στην κεντρική σελίδα των «Θεματοφυλάκων του άρθρου 120 του Συντάγματος» και συνολικά είναι 20 σελίδες.
«Ιερή δήλωση ενεργοποιήσεως και εφαρμογής του άρθρου 120 και καταγγελία κατά των εις βάρος του λαού και του έθνους διαπραχθέντων κακουργημάτων» γράφεται στην πρώτη του πρόταση. Υπάρχει μάλιστα και ειδικό πεδίο, όπου οι υπογράφοντες μπορούν να συμπληρώνουν όλα τα προσωπικά τους στοιχεία, ακόμα και τον ΑΦΜ ή το θρήσκευμά τους.

«Θα βρίσκομαι σε ενάσκηση καθήκοντος και συνεχώς διατηρώ το δικαίωμά μου και την υποχρέωσή μου στην οπλοκατοχή και τη διαρκή ετοιμότητα» σημειώνεται στο κείμενο. Επιπλέον, οι υπογράφοντες την «ιερή δήλωση» απαιτούν από τις αστυνομικές Αρχές της χώρας να τους ενημερώνουν και να τους βοηθήσουν στις… εκτελέσεις που θα αναλάβουν για κάθε πράξη σε σχέση με την υγειονομική κρίση:

«…ζητώ από εσάς, κύριε διοικητά, αλλά και από όποιο νόμιμο δικαστικό όργανο να με συνδράμει στα παραπάνω (δολοφονίες, εκτελέσεις προδοτών) για τα οποία σας καθιστώ υπεύθυνους σε περίπτωση που τυχόν αγνοήσετε τις προειδοποιήσεις μου. Να με ενημερώνετε συνεχώς για τα όποια ευρήματά σας με επίσημες και νόμιμες διαδικασίες στη διεύθυνση που αναγράφεται στο πεδίο με τα στοιχεία μου».

Η «ιερή δήλωση» έχει υπογραφεί από τουλάχιστον 2.000 πολίτες και έχει κατατεθεί σε δεκάδες αστυνομικά τμήματα, ενώ υπάρχουν φωτογραφίες που δείχνουν ομάδες αρνητών να κρατούν όπλα και να ασκούνται σε «τακτικές επιβίωσης».

Στην «ιερή δήλωση» γίνεται λόγος για εκτελέσεις «προδοτών», που ευθύνονται είτε για την οικονομική είτε για την υγειονομική κρίση που βιώνει όχι μόνο η Ελλάδα, αλλά ολόκληρος ο πλανήτης. «Οπως μου δίνει το δικαίωμα το άρθρο 120 του Συντάγματος να εκτελέσω όποιον διασπείρει τον ιό η δέχεται αναποτελεσματικά ιατρικά σκευάσματα και κυρίως όσους λαθρομετανάστες έχουν μπει στη χώρα μου και είναι φορείς του ιού» αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Πηγή: europost.gr