Έχασαν τα στέκια τους οι ξαναμμένοι swingers, καθώς ο κορωνοϊός έβαλε «λουκέτο» στα κλαμπ όπου σύχναζαν, αλλά δεν το βάζουν κάτω!

– διαφ. –

Αψηφώντας την πανδημία, του… δίνουν και καταλαβαίνει σε βίλες και πολυτελείς κατοικίες, οι οποίες μετατρέπονται σε «κρυφά σχολειά» ακολασίας όταν πέφτει το σκοτάδι, και επιδίδονται σε μαραθώνιο σεξ και όργια που θα ζήλευε ακόμα και ο Καλιγούλας!

Τι κι αν η πλειονότητα των Ελλήνων τηρεί τα μέτρα πρόληψης κατά της μετάδοσης του κορωνοϊού, αποφεύγοντας τις επικίνδυνες συναθροίσεις που μπορούν να εξελιχθούν σε υγειονομικές βόμβες; Ακόμα και τώρα, που η χώρα βρίσκεται στο «κόκκινο» εξαιτίας της ραγδαίας αύξησης των κρουσμάτων Covid-19, οι λάτρεις του swinging δεν φαίνονται καθόλου πρόθυμοι να κόψουν τις αμαρτωλές συνήθειές τους, οι οποίες περιλαμβάνουν συνεχείς ανταλλαγές ερωτικών συντρόφων, όργια και ατέλειωτες σεξουαλικές συνευρέσεις δίχως όρια!

Καθώς, μάλιστα, υπό τον φόβο του φονικού ιού, δεν πραγματοποιήθηκαν φέτος το καλοκαίρι τα καθιερωμένα -πλέον- πάρτι οργίων σε πολυτελή ξενοδοχεία, τα οποία είναι φιλικά προς το swinging, τα παντρεμένα ή δεσμευμένα ζευγάρια που έχουν υιοθετήσει τη συγκεκριμένη σεξουαλική τάση βρήκαν έναν άλλο τρόπο για να εκτονώνουν τα καταπιεσμένα ένστικτά τους.

Όπως αποκαλύπτει η «Espresso», άρχισαν να οργανώνονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φτιάχνοντας «κλειστές» ομάδες, μέσω των οποίων δίνουν ραντεβού για νύχτες… αχαλίνωτου ερωτικού ξεφαντώματος μέχρι τελικής πτώσεως! Το «σκανάρισμα» όσων μπαίνουν στις κλειστές ομάδες είναι αυστηρό. Άλλωστε οι περισσότεροι εξ αυτών γνωρίζονται και έχουν αποκτήσει… οικειότητα από τις συναντήσεις – ερωτικές συνευρέσεις στα swingers clubs της Αθήνας, όπου προ κορωνοϊού γινόταν της ανταλλαγής το… κάγκελο! Το ένα ζευγάρι προσκαλεί το άλλο στην κλειστή ομάδα, όπου ρυθμίζονται και οι τελικές λεπτομέρειες. Πόσοι θα συμμετάσχουν, πότε και πού.

«Φρούρια» της ακολασίας
Οι χώροι που επιλέγονται συνήθως για τη διοργάνωση των των οργίων είναι βίλες ή πολυτελή και ευρύχωρα σπίτια στα βόρεια και τα νότια προάστια των Αθηνών, οι ιδιοκτήτες των οποίων φροντίζουν να παίρνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να εξασφαλίζονται εχεμύθεια και διακριτικότητα. Σε αυτά τα «φρούρια» της ακολασίας τα ζευγάρια που δέχονται πρόθυμα να εκτεθούν τα ίδια και ο περίγυρός τους στον κίνδυνο του κορωνοϊού, προκειμένου να ικανοποιήσουν τη δίψα τους για άγριο σεξ περιφέρονται σε όλους τους χώρους και επιδίδονται σε ανταλλαγές συντρόφων.

Στο «ρεπερτόριό» τους περιλαμβάνεται, μεταξύ άλλων, και το λεσβιακό σεξ, στο οποίο οι άνδρες έχουν ρόλο παρατηρητή, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις επιτρέπεται και ολιγόλεπτη βιντεοσκόπηση, με την έγκριση, πάντα, όλων των συμμετεχόντων.

Οι μυστικές συναθροίσεις κρατούν συνήθως ως τις πρώτες πρωινές ώρες, οπότε τα ζευγάρια των υπεράνω υποψίας swingers αποχωρούν εξουθενωμένα. Πάντως, είναι αμφίβολο αν τηρούνται όλα τα μέτρα προστασίας σε αυτού του είδους τις… εκτονώσεις, στις οποίες συγκεντρώνονται στον ίδιο χώρο πρόσωπα άγνωστα μεταξύ τους, γεγονός που προβληματίζει ιδιαίτερα τις Αρχές. Ωστόσο, δεν υπάρχει τρόπος να λάβουν μέτρα για τον περιορισμό του φαινομένου.

– διαφ –

Πηγή: europost.gr