Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκονται οι ιδιοκτήτες Αirbnb διαμερισμάτων στην Αθήνα, καθώς εν όψει της εορταστικής περιόδου παρατηρείται μαζικό ενδιαφέρον για μισθώσεις από τραβεστί, κυρίως από τη Θεσσαλονίκη, που αναζητούν στέγη για να προσφέρουν τις ερωτικές υπηρεσίες τους με αμοιβή, μετατρέποντας τα σπίτια σε «ναούς» του πληρωμένου έρωτα!

Για κάποιες από τις τρανς εκδιδόμενες που δεν έχουν μόνιμη έδρα ή η πελατεία τους στη βόρεια Ελλάδα έχει ελαττωθεί, η βραχυχρόνια μίσθωση θεωρήθηκε μια καλή λύση για να κάνουν «τουρνέ» στη Αθήνα και σε άλλες μεγάλες πόλεις, προκειμένου να ικανοποιήσουν την πελατεία που δεν έχει δοκιμάσει τα «κάλλη» τους και που αναμένεται να αυξηθεί την περίοδο των εορτών με τις αρκετές αργίες.

Έτσι, τις τελευταίες μέρες ανέβηκε κατακόρυφα το ενδιαφέρον μέσα από τις πλατφόρμες Αirbnb για μισθώσεις διαμερισμάτων σε κεντρικά σημεία της πρωτεύουσας. Ωστόσο, κάποιοι από τους εκμισθωτές αντιλήφθηκαν τον σκοπό των επίδοξων ενοικιαστών και ότι το διαμέρισμά τους θα μπορούσε να μετατραπεί έστω και για λίγες μέρες σε οίκο ανοχής και σήμαναν συναγερμό.

Μέσα από ομάδες όπου επικοινωνούν, οι ιδιοκτήτες Αirbnb οι οποίοι ήδη την έπαθαν προειδοποίησαν τα υπόλοιπα μέλη για τους ύποπτους σκοπούς των ενδιαφερομένων και κοινοποίησαν τα τηλέφωνα που τους έχουν δώσει, για να μη γίνει το διαμέρισμά τους στέκι του πληρωμένου και βιτσιόζικου έρωτα από τρανς που εργάζονται ως ιερόδουλες και μάλιστα χωρίς τη σχετική άδεια.

Ένας εκ των εκμισθωτών, ο οποίος έψαξε από πού πηγάζει αυτό το αυξημένο ενδιαφέρον για διαμερίσματα σε κεντρικά σημεία της Αθήνας, έγραψε μήνυμα προς τα μέλη της ομάδας και το ανέβασε στη σελίδα της: «Προσοχή, ανεπιθύμητος επισκέπτης! Όσοι ενοικιάζουν ανεξάρτητα διαμερίσματα στο κέντρο της Αθήνας μέσω… (πλατφόρμα ενοικίασης) να προσέξουν κρατήσεις τελευταίας στιγμής από προφίλ με τα τηλέφωνα +30 69. … …6 και +30 69. … …7. Είναι επαγγελματίες τραβεστί από Θεσσαλονίκη που έρχονται για λίγες μέρες Αθήνα κέντρο και μετατρέπουν τα σπίτια σε οίκους ανοχής. Κυριολεκτικά και μεταφορικά! Έχω κάνει αναφορά στο booking για αυτά τα απορρίμματα, αλλά δεν νομίζω ότι τους ενδιαφέρει ιδιαίτερα».

Εξηγήσεις
Κάτω από την ανάρτηση που καλεί σε εγρήγορση απάντησε και άλλος ιδιοκτήτης, ο οποίος δέχτηκε κρούση από τρανς ιερόδουλη και απευθύνθηκε στη γνωστή πλατφόρμα ζητώντας εξηγήσεις.

«Ναι ακριβώς, η Μ… (το όνομα της ιερόδουλης όπως εμφανίζεται στην ”πικάντικη” αγγελία της σε ιστοσελίδα γνωριμιών). Από την… (πλατφόρμα ενοικίασης) μου είπαν ότι αν δεν μου δίνουν ταυτότητα οι επισκέπτες, έχω το δικαίωμα να μην τους δεχτώ στο σπίτι και να γράψω ότι δεν εμφανίστηκαν. Πώς μπορούμε να προστατευτούμε από επόμενη επιδρομή;» αναρωτήθηκε ο ιδιοκτήτης.

Από τη διαδικτυακή συζήτηση προέκυψε ότι ιδιοκτήτες, όχι μόνο από την Αθήνα αλλά και από Θεσσαλονίκη, Βόλο και αλλού, έχουν δεχτεί κρούση να νοικιάσουν τα διαμερίσματά τους σε τραβεστί που θέλουν να στεγάσουν για λίγες μέρες τον πληρωμένο έρωτα.

Προφανώς σκέφτηκαν ότι αυτός ο τρόπος εξασφαλίζει μικρότερο κόστος στη διαμονή κατά τη διάρκεια της ερωτικής τους τουρνέ, αλλά θα εξασφαλίζει και στον πελάτη το απόλυτα διακριτικό περιβάλλον που δεν κινεί υποψίες και προστατεύει από τα αδιάκριτα μάτια, σε αντίθεση με τα ξενοδοχεία και τα στούντιο.

Πηγή: europost.gr