Επίθεση με Ρατσιστικά Κίνητρα Σε Ντελιβερά Σε Βία Στην Περιοχή Των Σεπολίων


Ο Μοχάμεντ Ασλάμ, ντελιβεράς και κάτοικος Ελλάδας τα τελευταία 18 χρόνια, κατήγγειλε ότι δέχθηκε φρικτό ξυλοδαρμό από τρία άγνωστα άτομα με ρατσιστικά κίνητρα. Ο άγριος επιθετικός συμβάν συνέβη ενώ αφηγούνταν τη συμμετοχή του σε διαδήλωση για τον Μοχάμεντ Καμράν, έναν άνδρα πακιστανικής καταγωγής που βρέθηκε νεκρός στο ΑΤ Αγίου Παντελεήμονα.

Η καταγγελία του δημοσιεύτηκε στη σελίδα της Κίνησης Ενωμένοι Ενάντια στον Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή (KEΕΡΦΑ). Σύμφωνα με την περιγραφή του, την ώρα που επέστρεφε από το συλλαλητήριο, δέχθηκε επίθεση κοντά στη γέφυρα Ροσινιόλ στα Σεπόλια.

Περιγράφοντας την επίθεση, ανέφερε: «Κοντά στην τράπεζα, στη διασταύρωση, ένα άσπρο αυτοκίνητο με τρία άτομα παραβιάζει STOP και σταματά επικίνδυνα σε κοντινή απόσταση. Όταν τους είπα “έχεις STOP”, άρχισαν να με βρίζουν χυδαία. Με ακολούθησαν και, σε κόκκινο φανάρι, κατέβηκαν ομαδικά και μου επιτέθηκαν, χτυπώντας με ξανά και ξανά στο πρόσωπο και το κεφάλι. Χτυπούσαν σαν να ήταν μποξέρ με σιδηρογροθιές. Εκείνη την ώρα, μια τέτοια μανία υπήρχε στα χτυπήματά τους που μου έσπασαν το κράνος. Είμαι γεμάτος αίματα και φοβισμένος. Με βοήθησε κόσμος που κάλεσε το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία.»

Μετά την επίθεση, ο Μοχάμεντ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, όπου παρέμεινε μια μέρα υποβάλλοντας σε αρκετές ραφές στο κεφάλι, κάτω από τα μάτια και στο πηγούνι, ενώ δύο από τα δόντια του έσπασαν. Στις επιθέσεις τους, οι δράστες του φώναζαν ρατσιστικά σχόλια, όπως “βρωμοπακιστανέ, φύγε, πήγαινε στη χώρα σου”. Ο ίδιος τόνισε: “Είμαστε άνθρωποι, δεν είμαστε ζώα. Θέλω οι ρατσιστές που με χτύπησαν να τιμωρηθούν.”

Πηγή: newsbeast.gr