Για καλλιέργεια φόβου από τους ανθρώπους της «νέας τάξης πραγμάτων» έκανε λόγο ο Μητροπολίτης Μόρφου, σε ομιλία ενώπιον πιστών στο χωριό Μένοικο.

Ο Μητροπολίτης ρωτήθηκε για το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, παραδέχθηκε ότι υπάρχει αρρώστια, προσθέτοντας ωστόσο ότι την χρησιμοποιούν «για να μας φοβήσουν, για να μας οδηγήσουν στο χάος βλέπε τώρα Λίβανος, χωρίς κυβέρνηση, σαν το Λίβανο θα γίνει σε πολλές χώρες, ακυβερνησία. Και μέσα από αυτόν τον φόβο, τον τρόμο και το χάος, οι άνθρωποι της νέας κυβέρνησης, το σχέδιό τους το οποίο δεν θα το κάνουν τώρα, είναι να μας πουν…παγκόσμια κυβέρνηση. Η παγκόσμια κυβέρνηση θα μας πει: το τέλειο εμβόλιο για να αντιμετωπίσουμε όχι μόνο τον κορωνοϊό, όλες τις επιδημίες, και την κατάθλιψη και άλλες ασθένειες, το έχουμε βρει εμείς».

Σημείωσε ακόμη ότι «ο Άγιος Παΐσιος το είδε, με το φως του Αγίου Πνεύματος, σε βάθος χρόνου πώς θα λειτουργήσει εκφοβιστικά αυτό το σχέδιο». Συμπλήρωσε ότι ο Χριστός ωστόσο έχει σχέδιο, το οποίο θα εφαρμόσει σύντομα και θα ανατρέψει τα σχέδια των «νεοταξιτών».

Ερωτηθείς κατά πόσο το εμβόλιο θα είναι υποχρεωτικό, ο Μόρφου απάντησε ότι αυτό δεν πρόκειται να γίνει διότι ο Αντίχριστος θα είναι ευγενικός και θα θέλει το θέλημα του κόσμου.

-διαφ.-

«Τώρα έχουμε τους Αντίχριστους, όχι τον Αντίχριστο», πρόσθεσε, λέγοντας ότι δεν είναι ακόμα ο καιρός να επαληθευτεί η προφητεία για την κάθοδο του Αντίχριστου στη γη.

Πηγή: europost.gr