Σε μια καταγγελία, πραγματική, ‘βόμβα’ για γνωστή, νεαρή, ηθοποιό προχώρησε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου η οποία -όπως ισχυρίζεται- «κυκλοφορούσε γυμνή μπροστά σε όλους τους άντρες ηθοποιούς και μετά έκανε καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση!».
Επίσης μίλησε και για τον επικείμενο αρραβώνα και γάμο του με την Ιλάειρα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και αποκάλυψε πως στον αρραβώνα τους θα έχουν 300 άτομα για καλεσμένους, ενώ για τον «γάμο της χρονιάς», όπως τον χαρακτήρισε, θα καλέσουν 3.000 άτομα.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε και στους προφυλακιστέους ηθοποιούς-σκηνοθέτες, Πέτρο Φιλιππίδη και Δημήτρη Λιγνάδη λέγοντας χαρακτηριστικά: «Με ανθρώπους σκουπίδια δεν θα ασχοληθώ ξανά, δεν θα πω τίποτα. Από την άλλη, τουλάχιστον, δύο περιπτώσεις έχω δει εγώ να καταγγέλλουν περιστατικά που μπροστά στα μάτια μου είδα να κάνουν αντίστοιχα.

Ειδικά μια γυναίκα ηθοποιό που την είχα σε πολύ μεγάλο ρόλο σε παραγωγή μου, που έκανε απίστευτο μπούλινγκ, με φοβερές δολοπλοκίες, αθέμιτο και ανήθικο τρόπο αντιμετώπιζε συνεργάτες της και νέα παιδιά στο χώρο», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Μπροστά στα μάτια μου είδα κοπέλα να κυκλοφορεί σχεδόν γυμνή στο καμαρίνι μπροστά σε όλους τους άντρες ηθοποιούς και η ίδια γυναίκα καταγγέλλει ότι “με χούφτωσε στο καμαρίνι”. Θα μπορούσε να είναι στο καμαρίνι της, γιατί είχε καμαρίνι, δική μου ήταν η παραγωγή και το ξέρω, να είναι στο καμαρίνι της και να ήταν μόνη της ή να ήταν πιο σεμνή».

Πηγή: europost.gr