Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση αρπαγής του υπηρεσιακού όπλου της υπαστυνόμου, που υπηρετεί στην Ασφάλεια Επισήμων, το μεσημέρι της Δευτέρας, από τα Εξάρχεια.

– διαφ. –

Ένας άντρας με διαβατήριο Συρίας και καταγωγή από την Αλγερία, έπεσε χθες στα χέρια της Ασφάλειας, καθώς κάμερα της περιοχής κατέγραψε τις κινήσεις του.

Ο αλλοδαπός συνελήφθη στην οδό Μάρνης 34, λίγο μετα τις 16:00 και οδηγήθηκε στα κεντρικά της Ασφάλειας.

Εκεί, όταν οι αξιωματικοί του ΥΔΕΖΙ τού ζήτησαν να τους πει που βρίσκεται το όπλο που άρπαξε απο το υπηρεσιακό όχημα στην οδό Ιπποκράτους και Ναυαρίνου, τους είπε ότι δεν το έχει πιά καθώς το «έσπρωξε» στη μαύρη αγορά της Ομόνοιας. Κάτι βέβαια που ερευνάται από την Αστυνομία έτσι ώστε να διαπιστωθεί πού τελικά κατέληξε το κλεμμένο υπηρεσιακο όπλο της υπαστυνόμου απο τα επίσημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομικός είχε σταθμεύσει το όχημα της στη συμβολή των οδών Ιπποκράτους και Ναυαρίνου, αφήνοντας μέσα το τσαντάκι με το υπηρεσιακό της όπλο.

Λίγη ώρα αργότερα επέστρεψε και διαπίστωσε ότι άγνωστοι είχαν διαρρήξει το ΙΧ και είχαν αρπάξει το τσαντάκι με το πιστόλι της.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η διάρρηξη του οχήματος δεν φαίνεται να είναι στοχευμένη και το περιστατικό φαίνεται πως ήταν τυχαίο.

Πηγή: protothema.gr

– διαφ –

Πηγή: europost.gr