– διαφ. –

Διέρρευσαν οι φωτογραφίες των δύο Ναπολιτάνων, μελών της «μαφίας των ρολογιών», οι οποίοι συνελήφθησαν από τις ελληνικές Αρχές στην Πάτρα, έπειτα από τη ληστεία που διέπραξαν στη Μύκονο, σε βάρος της συζύγου του «Mr Τιτάν» Νέλλου Κανελλόπουλου, από την οποία άρπαξαν το πανάκριβο ρολόι της.

Οι δύο Ιταλοί, τις φωτογραφίες των οποίων δημοσίευσε το zougla.gr, φέρεται ότι έχουν απασχολήσει για σοβαρά αδικήματα στην Ιταλία. Οι ηλικίας 20 και 21 ετών δράστες έβαλαν στο μάτι το πανάκριβο ρολόι που κοσμούσε το χέρι της Λη Κανελλοπούλου, και ο ένας τής επιτέθηκε όταν μπήκε σε κατάστημα γνωστής αλυσίδας καφέ στη Χώρα του νησιού των ανέμων στις 16 Αυγούστου.

Πέταξε στο δάπεδο την 60χρονη γυναίκα και, για να της αποσπάσει με τη βία το ρολόι, δεν δίστασε να την τραυματίσει ελαφρά στο χέρι! Στη συνέχεια, έφυγε τρέχοντας για να μην τον σταματήσουν οι θαμώνες του μαγαζιού και ο σύζυγός της, οι οποίοι επιχείρησαν να τον καταδιώξουν καθώς διέφευγε με τον συνεργό του, που οδηγούσε ένα νοικιασμένο μηχανάκι μικρού κυβισμού. Ωστόσο, ο οδηγός ενός ταξί, που κατάλαβε ότι κάτι είχε συμβεί, παρά το γεγονός ότι στο πίσω κάθισμα είχε πελάτες, ακολούθησε τους ληστές στη διαδρομή τους μέχρι το δωμάτιο ξενοδοχείου που είχαν νοικιάσει. Κατά την έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Μυκόνου στο δωμάτιο, βρέθηκαν πλαστό δελτίο ταυτότητας και πλαστή άδεια ικανότητας οδήγησης, πέντε αυτοκόλλητες πινακίδες κυκλοφορίας δικύκλων με διαφορετικούς αριθμούς και 2.055 ευρώ.

Για τους δράστες εκδόθηκαν αναζητήσεις και την Παρασκευή τούς συνέλαβαν λιμενικοί στην Πάτρα. Οι δύο Ιταλοί είχαν βάψει πορτοκαλί τα μαλλιά τους και διαπιστώθηκε ότι επιχείρησαν να ταξιδέψουν με πλαστά χαρτιά. Οι δύο νεαροί επικαλέστηκαν αδιαθεσία και οι λιμενικοί χρειάστηκε να τους μεταφέρουν στο νοσοκομείο ώστε να εξεταστούν για κορωνοϊο.

Όμως, βρέθηκαν αρνητικοί και σε βάρος τους έχει κινηθεί η αυτόφωρη διαδικασία. Ωστόσο, το ρολόι της Λη Κανελλοπούλου δεν εντοπίστηκε στην κατοχή τους, με τους αστυνομικούς να εκτιμούν ότι άλλος συνεργός τους το μετέφερε ήδη στην Ιταλία.

Φωτογραφίες: Zougla.gr

– διαφ. –

Πηγή: europost.gr