Έχει σοκάρει η υπόθεση με τον θείο που φέρεται να κακοποιούσε σεξουαλικά τα ανίψια του στη Θεσσαλονίκη και μάλιστα κατέγραφε τις αποτρόπαιες πράξεις του με το κινητό του!

Τα στοιχεία και οι φωτογραφίες του 51χρονου δόθηκαν στη δημοσιότητα μετά από σχετική Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης. Σε βάρος του 51χρονου Σοφιανόπουλου Γεώργιου ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα:
Γενετήσια πράξη με ανήλικο που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη έναντι αμοιβής κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, Πορνογραφία ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση, Γενετήσια πράξη με ανήλικο ή ενώπιον του, ο οποίος δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή, Κατάχρηση ανηλίκων που δεν έχουν συμπληρώσει τα 12 έτη κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση και Προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου νεότερου των 12 ετών κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Με την δημοσιοποίηση οι Αρχές περιμένουν μήπως υπάρξουν νέες καταγγελίες και πληροφορίες σε βάρος του, επισημαίνοντας ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο GOOGLE NEWS


Πηγή: europost.gr