Οι εκπαιδευμένοι άνδρες της ειδικής ομάδας, κατάφεραν μετά απο έρευνες και αξιοποίηση πληροφοριών να εντοπίσουν την κρυφή αποθήκη συμμοριας ομογενών απο την πρώην Σοβιετική Ένωση, όπου κατέληγαν κλεμμένες μηχανες, ενώ μια απο αυτές ανήκει σύμφωνα με πληροφορίες στον Τζώνυ Καλημέρη.

Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 8 μηχανές (οι πέντε εκ των οποίων BMW GS 1200 με τις δυο κλεμμένες απά ΗΠΑ ακαταχώρητες στην Ελλάδα) και «καθαρόαιμα» εντούρο.

Οι πληροφορίες λένε οτι δυο άτομα εντοπίστηκαν και εξετάζονται, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να εντοπιστούν και άλλα μέλη της συμμορίας.

Η πληροφορία και η έφοδος

Σύμφωνα με τη δικογραφία, όλα ξεκίνησαν στις 30 Απριλίου. Όταν στην ΟΠΚΕ, έφθασαν πληροφορίες για αυτοσχέδιο πάρκινγκ στην περιοχή του Μενιδίου στο οποίο αποθηκεύονται κλεμμένα μηχανάκια.

Μάλιστα, ο πληροφοριοδότης, υπήρξε θύμα της συμμορίας, καθώς του έκλεψαν ένα tracer από το Περιστέρι το οποίο είδε να το βάζουν μέσα στην μυστική αποθήκη της οδού Λεμονιάς.

Οι εκπαιδευμένοι άνδρες της ΟΠΚΕ, χωρίς να χάσουν χρόνο, μετέβησαν στο σημείο, όμως, λόγω της περιορισμένης ορατότητας εξαιτίας μιας συρόμενης υπέρυψωμένης πόρτας, χρειάστηκε να τοποθετήσουν ένα όχημα Navara, πάνω στο οποίο ανέβηκαν και διαπίστωσαν οτι μέσα υπήρχαν κλεμμένες μηχανές.

Στη συνέχεια ενημερώθηκε η Υποδιεύθυνση Δυτικής Αττικής όπου περιπολία του Τ.Α Μενιδίου που έφθασε στο σημείο, επιτήρησε το χώρο έως το πρωί όπου και έγινε η έφοδος.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο GOOGLE NEWS


Πηγή: europost.gr