Δημόσια συγγνώμη ζήτησε η 24χρονη νεφροπαθής, η οποία, αν και βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό, αποφάσισε να ταξιδέψει με τον φίλο της για Σαντορίνη.

Η 24χρονη από τη Θεσσαλονίκη, η οποία έδειξε να έχει καταλάβει το μέγεθος της απερισκεψίας της, έκανε λόγο για μια παρόρμηση της ηλικίας. «Θέλω να ζητήσω μια δημόσια συγγνώμη απ’ όλους. Δεν ήταν κάτι εσκεμμένο, ήταν μια παρόρμηση της ηλικίας; Δεν ξέρω…», δήλωσε, μεταξύ άλλων, η νεαρή κοπέλα με τρεμάμενη φωνή, μιλώντας στο Star.

«Επειδή έχω πολλά χρόνια το θέμα υγείας δεν ήταν και πάρα πολύ εύκολο να μετακινούμαι και επειδή τώρα μου δόθηκε η ευκαιρία, ήθελα να ξεσκάσω». Η 24χρονη, η οποία πάσχει από νεφροπάθεια και κάνει αιμοκαθάρσεις τρεις φορές την εβδομάδα στο «Ιπποκράτειο», πριν ξεκινήσει το ταξίδι της είχε τηλεφωνήσει στο νοσοκομείο της Σαντορίνης και της είπαν πως μπορούν να της κάνουν αιμοκάθαρση, αρκεί πρώτα να κάνει το τεστ για τον κορωνοϊό.

Όσον αφορά, εξάλλου, στο λόγο που επέλεξε να κάνει το ταξίδι πριν κάνει το τεστ, η 24χρονη δήλωσε «επειδή δεν είχα κανένα σύμπτωμα, ούτε βήχα, ούτε τίποτα. Πίστευα ότι δεν είμαι θετική στο ιό και επέλεξα να ταξιδέψω».

– διαφ –

Πηγή: europost.gr