Αποτροπιασμό και οργή έχει προκαλέσει τις τελευταίες ημέρες στους κατοίκους και στις φιλοζωικές οργανώσεις της Πάτρας ένα ανθρωπόμορφο τέρας, που σκοτώνει με αρρωστημένο τρόπο τα γατάκια της περιοχής και στη συνέχεια πετάει τα κομμένα κεφάλια τους στις γραμμές του τρένου!

Μόνο ένας νοσηρός και διεστραμμένος νους θα μπορούσε να προχωρήσει σε αυτές τις ανατριχιαστικές πράξεις, να αποκεφαλίζει τις γάτες και να πετά τα μέλη τους σε σημείο απ’ όπου περνάει καθημερινά τόσος κόσμος.

Μέχρι στιγμής οι κάτοικοι της περιοχής έχουν βρει τρία κρανία από γάτες και έσπευσαν να ειδοποιήσουν τις Αρχές. Στο σημείο βρέθηκαν τις προηγούμενες ημέρες αστυνομικοί του Α’ Τμήματος Πατρών μαζί με μέλη φιλοζωικού συλλόγου, προκειμένου να εξακριβώσουν τι συμβαίνει, αναζητώντας τρόπο να αντιμετωπίσουν το ανατριχιαστικό φαινόμενο.

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος αγνώστου για παράβαση της νομοθεσίας περί δεσποζόμενων και αδέσποτων ζώων συντροφιάς, και έχουν οργανώσει επιχείρηση με σκοπό τον εντοπισμό του δράστη, που φαίνεται ότι είναι ψυχικά άρρωστος.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο GOOGLE NEWS


Πηγή: europost.gr