Ένα απλό γεγονός, που συνέβη στη Σάμο και θα μπορούσε κάτω από άλλες συνθήκες να περάσει απαρατήρητο, καταγράφηκε τελικά από το κινητό ενός πολίτη του νησιού και αποδίδει κατά τον πλέον αντιπροσωπευτικό τρόπο τη διαφορά κουλτούρας, που χωρίζει την Ελληνική κοινωνία από την μεγάλη πλειοψηφία των παρατύπων μεταναστών, που έχουν έλθει παρανόμως στη χώρα μας.

Στο βίντεο, που μπορείτε να παρακολουθήσετε απεικονίζεται ένας ανήλικος παράτυπος μετανάστης, ο οποίος με εξαιρετικά μεγάλη αγριότητα, αφού σημαδεύει καλά, πετάει μια πέτρα και σκοτώνει περιστέρι, για να το φάει, στην πρωτεύουσα της Σάμου Βαθύ.

Αν το έκανε αυτό Έλληνας πολίτης, δηλαδή να ρίξει στο σορό των αθώων περιστεριών μια βαριά πέτρα για να τα σκοτώσει, είναι βέβαιον ότι θα είχε παρέμβει η εισαγγελέας. Να, όμως, που στην περίπτωση των παρατύπων μεταναστών όλα επιτρέπονται και οι οργανώσεις για την προστασία των ζώων, που αφθονούν σε όλη την Ελλάδα σφυρίζουν αδιάφορα.

Όπως γράφει και ο χρήστης που ανέβασε το εν λόγω βίντεο: «Όλοι μικροί κάναμε μικρές παγίδες για πουλιά, ψαρεύαμε ψάρια, ταλαιπωρούσαμε γατούλες, αλλά μόνο παιχνίδι… Αυτό που συγκλονίζει εδώ είναι η βιαιότητα, η ανενδοίαστη αφαίρεση της ζωής και μάλιστα από ένα μικρό παιδί»

Πηγή: europost.gr