Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη στην Ιταλία μετά την αποκάλυψη ότι πατέρας δολοφόνησε τον 7χρονο γιο του και έκρυψε το πτώμα στην ντουλάπα.

Το στυγερό έγκλημα έγινε στην πόλη Varese στα βόρεια της χώρας. Ο 40χρονος σκότωσε τον 7χρονο γιο του, έκρυψε το πτώμα στην ντουλάπα και στη συνέχεια προσπάθησε να μαχαιρώσει την 36χρονη πρώην σύζυγό του.

Η αστυνομία συνέλαβε τον δράστη και κατά τη διάρκεια έρευνας στο σπίτι του βρήκαν το άψυχο σώμα του άτυχου παιδιού κρυμμένο σε ντουλάπα.

Το αποτρόπαιο έγκλημα αποκαλύφθηκε μετά την απόπειρα δολοφονίας της πρώην συζύγου του. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι στο παρελθόν ο 40χρονος είχε εμπλακεί και σε άλλα περιστατικά βίας. Το ένα για ενδοοικογενειακή βία και το άλλο για επιβαρυντικά τραύματα, καθώς στις 26 Νοεμβρίου είχε μαχαιρώσει έναν συνάδελφό του. Μάλιστα το τελευταίο επεισόδιο είχε ως αποτέλεσμα να τεθεί σε κατ ‘ οίκον περιορισμό, αλλά μπορούσε να βλέπει το γιο του, όπως και έγινε την Πρωτοχρονιά.

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, στο αυτοκίνητο του δράστη βρέθηκε μια δόση κοκαΐνης καθώς και ένα φωνητικό μήνυμα απευθυνόμενο στον πατέρα του λέγοντάς του ότι είχε πληγωθεί γιατί του είχε ζητήσει να μην ανοίξει τη συγκεκριμένη ντουλάπα.

Η στυγερή δολοφονία του 7χρονου Daniele προκάλεσε έντονη διαδικτυακή κατακραυγή, κυρίως κατά των Αρχών και όσων επέτρεψαν στον άνδρα να δει τον γιο του.

Πηγή: europost.gr