Τον… κορωνοϊό δείχνει σαν υπεύθυνο άντρας στη Βρετανία, ο οποίος ομολόγησε ότι σκότωσε τη σύζυγό του με τον πιο βάρβαρο τρόπο, όταν του είπε να φύγει από το σπίτι, επειδή έχει αρρωστήσει από Covid-19!

«Με τρέλανε ο κορωνοϊός», είπε στο δικαστήριο Central Criminal Court του Λονδίνου ο 66χρονος Χουσείν Εγκάλ, προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Παραδέχτηκε ότι στις 6 Απριλίου του 2020 επιτέθηκε στην 57χρονη σύζυγό του, Μαριάν Ισμαΐλ, στο σπίτι τους στο Ένμπντον του βόρειου Λονδίνου, μαχαιρώνοντάς τη. Συνέχισε τη… λυσσαλέα επίθεση πάνω της, χρησιμοποιώντας σφυρί, μπαλτά, τηγάνια, γλάστρες, το πόδι ενός τραπεζιού(!) και μια σκάλα, μέχρι που είδε ότι η γυναίκα έπαψε να κινείται.

Ο 66χρονος συνταξιούχος οδηγός λεωφορείου, που αρνείται ότι είχε σκοπό να δολοφονήσει τη γυναίκα του, ισχυρίστηκε ότι βγήκε «εκτός εαυτού», όταν η 57χρονη του ζήτησε να φύγει από το σπίτι ως μέτρο πρόληψης για να μην την κολλήσει κορωνοϊό, κατά το πρώτο κύμα της πανδημίας. Τις προηγούμενες ημέρες ο Εγκάλ είχε εμφανίσει συμπτώματα της Covid-19, όπως βήχα, υψηλό πυρετό και εμετό, και η γυναίκα του επέμενε να αυτοαπομονωθεί, όπως σύστηναν οι υγειονομικές Αρχές.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο GOOGLE NEWS


Πηγή: europost.gr