Μια νέα υπόθεση που βλέπει το φως της δημοσιότητας προκαλεί αποτροπιασμό. Ένα 15χρονο κορίτσι φέρεται να βιάστηκε ομαδικά σε αρκετές περιπτώσεις από έως και 33 άντρες. Πρόκειται για την τελευταία από μια σειρά σοκαριστικών σεξουαλικών επιθέσεων που συγκλονίζουν την Ινδία. Επίσης, 11 άντρες βίαζαν και βασάνιζαν 17χρονη!

Οι επιθέσεις έλαβαν χώρα σε διάφορα σημεία στην περιοχή Thane της πολιτείας Maharashtra στη διάρκεια των τελευταίων οκτώ μηνών, σύμφωνα με ανώτερο αξιωματούχο που επικαλείται η Daily Mail.

Η αστυνομία έχει συλλάβει 24 άτομα και δύο ανήλικοι κρατούνται σε σχέση με την υπόθεση μέχρι στιγμής, δήλωσε ο επίτροπος της αστυνομίας, Dattatray Karale.

Το κορίτσι είναι σε σταθερή κατάσταση και βρίσκεται σε κυβερνητικό νοσοκομείο, αναφέρει το δημοσίευμα.

Οι Times of India μετέδωσαν ότι εξοργισμένα πλήθη συγκεντρώθηκαν έξω από το αστυνομικό τμήμα όπου κρατούνται οι άντρες, όπου η παρουσία της αστυνομίας είναι ιδιαίτερα ισχυρή.

Η αστυνομία στην πόλη Dombivli κατέγραψε μια υπόθεση το βράδυ της Τετάρτης εναντίον 33 κατηγορουμένων για εγκλήματα, όπως βιασμός, ομαδικός βιασμός και βιασμός ανηλίκου, σύμφωνα με τον Karale. Ο ίδιος πρόσθεσε ότι όλα αυτά φέρεται να έχουν συμβεί μεταξύ 29 Ιανουαρίου και 22 Σεπτεμβρίου φέτος.

Το χρονικό της φρίκης του κοριτσιού

«Όλα ξεκίνησαν όταν ο αγαπημένος της κοπέλας τη βίασε τον Ιανουάριο και κατέγραψε το περιστατικό σε βίντεο. Άρχισε να την εκβιάζει με αυτό το βίντεο.

Αργότερα, οι φίλοι και οι γνωστοί του τη βίασαν ομαδικά σε τουλάχιστον τέσσερις ή πέντε περιπτώσεις σε διαφορετικά σημεία», είπε ο Karale, σύμφωνα με το Business Standard of India.

Μια ειδική ερευνητική ομάδα έχει συσταθεί για να ερευνήσει την υπόθεση. «Το θύμα έχει κατονομάσει 33 άτομα. Από αυτά, 24 άτομα έχουν συλληφθεί και δύο ανήλικοι κρατούνται. Η κατάσταση του κοριτσιού λέγεται ότι είναι σταθερή».

Η αστυνομία αναζητά τους υπόλοιπους υπόπτους ενώ όσοι έχουν ήδη συλληφθεί θα παραμείνουν υπό κράτηση μέχρι τις 29 Σεπτεμβρίου.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο GOOGLE NEWS


Πηγή: europost.gr