Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως, στο πλαίσιο της ανάκρισης, σε βάρος του 39χρονου απότακτου αστυνομικού από την Ηλιούπολη, ο οποίος κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά μια 19χρονη, την οποία εξανάγκαζε να εκδίδεται, καθώς τον κατήγγειλε επωνύμως και δεύτερη νεαρή!

Η κοπέλα κατέθεσε στην ανακρίτρια που χειρίζεται τη δικογραφία ότι και αυτή είχε πέσει θύμα της δράσης του 39χρονου κατηγορούμενου αστυνομικού Δημήτρη Μπουγιούκου, ο οποίος έχει ήδη προφυλακιστεί, μαζί με τον πατέρα και τον πρώην φίλο της 19χρονης. Μάλιστα, η κατάθεσή της δόθηκε παρουσία ψυχολόγου – πραγματογνώμονα. Η καταγγέλλουσα κατέθεσε ότι στην αρχή εμπιστεύτηκε τον 39χρονο, όμως στη συνέχεια εκείνος άρχισε να την κακοποιεί και να την εκμεταλλεύεται, φτάνοντας στο σημείο να την εξαναγκάσει να λάβει μέρος σε ταινία πορνό.

Η ζωή της άτυχης κοπέλας είχε γίνει κόλαση και εξαιτίας της συστηματικής κακοποίησής της έχασε πολλά κιλά. Η κατάθεση αυτή ανατρέπει τον υπερασπιστικό ισχυρισμό του κατηγορούμενου αστυνομικού πως διατηρούσε ερωτική σχέση με τη 19χρονη, καθώς πλέον αποκαλύπτεται ο πρωταγωνιστικός ρόλος του σε κύκλωμα trafficking με θύματα τουλάχιστον δύο κοπέλες. Επίσης, την Παρασκευή 30 Ιουλίου εκδικάζεται η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε η πρώην σύζυγος του αστυνομικού για να αναλάβει την επιμέλεια της ανήλικης κόρης τους, μετά την αποκάλυψη όσων συνέβαιναν στο κολαστήριο
της Ηλιούπολης.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο GOOGLE NEWS


Πηγή: europost.gr