Δεκάδες είναι οι καταγγελίες, από νωρίς το πρωί της Κυριακής, με κατοίκους πολλών περιοχών να αναφέρουν ότι παραμένουν χωρίς νερό στα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις τους εδώ και περίπου τρεις μέρες.

Καθώς φαίνεται, τα μεγαλύτερα προβλήματα υδροδότησης εντοπίζονται σε Διόνυσο, Εκάλη, Ντράφι και Καπανδρίτι. Ένας γιατρός του νοσοκομείου «Μητέρα», μάλιστα, κατήγγειλε στην ιστοσελίδα μας ότι εδώ και τρεις ημέρες φεύγει από το σπίτι του, πηγαίνει και πλένεται στο νοσοκομείο και στη συνέχεια επιστρέφει.

Από την πλευρά της, η ΕΥΔΑΠ υποστήριζε, κατά πληροφορίες, μέχρι και χθες το βράδυ, ότι τα προβλήματα υδροδότησης οφείλοντται στις διακοπές στην ηλεκτροδότηση μετά τις φωτιές, εξαιτίας των οποίων δεν μπορούν να τεθούν σε λειτουργία τα αντλιοστάσια. Τα προβλήματα παρέμεναν σε περιοχές που είτε δεν είχαν νερό είτε είχαν, αλλά με χαμηλή πίεση.

Σήμερα το πρωί, με επίσημη ανακοίνωσή της της, η ΕΥΔΑΠ έκανε γνωστό ότι «από χθες βράδυ έχει επανέλθει πλήρως η υδροδότηση της Βόρειας Αττικής».

Η ίδια ανακοίνωση ανέφερε: «Η ΕΥΔΑΠ ευχαριστεί τους καταναλωτές για την κατανόηση και την ανταπόκρισή τους στις συστάσεις της Εταιρείας για συνετή χρήση νερού. Επίσης, η Εταιρεία ευχαριστεί τους ανθρώπους του ΔΕΔΔΗΕ, του Πυροσβεστικού Σώματος, καθώς και τους εργαζόμενους της ΕΥΔΑΠ για την εντατική προσπάθεια που κατέβαλαν και για την αυταπάρνηση με την οποία εργάστηκαν για την πλήρη επαναφορά της υδροδότησης στην Βόρεια Αττική».

Σύμφωνα με πληροφορίες, αναφορικά με τις καταγγελίες πολιτών για τα προβλήματα υδροδότησης, η ΕΥΔΑΠ σχολιάζει, για το μεν Ντράφι, ότι, λόγω του υψομέτρου, το νερό επιστρέφει σταδιακά και το πρόβλημα θα έχει αποκατασταθεί εντός της ημέρας, ενώ για Καπανδρίτι, Διόνυσο και Εκάλη υπογραμμίζει ότι τα εν λόγω δίκτυα ύδρευσης είναι δημοτικά, ανεξάρτητα από το δικό της.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο GOOGLE NEWS


Πηγή: europost.gr