Απίστευτες είναι οι εικόνες από βίντεο με θέμα την επίδειξη δύναμης των στρατιωτών στη Βόρεια Κορέα, οι οποίοι κάνουν διάφορα… εξωπραγματικά, όπως το να σπάνε τσιμεντόλιθο που είναι τοποθετημένος πάνω στο στήθος στρατιώτη, ή να κάνουν κομμάτια τούβλα χτυπώντας τα με γυμνό χέρι.

Τα πλάνα από την επίδειξη που πραγματοποιήθηκε παρουσία του ενθουσιασμένου Βορειοκορεάτη ηγέτη, Κιμ Γιονγκ Ουν, και τη στρατιωτική ηγεσία της χώρας προβλήθηκαν από την κρατική τηλεόραση την Τρίτη (13/10), όπως ανέφερε ο αναλυτής της Βόρειας Κορέας Martyn Williams, σύμφωνα με την Telegraph.

Το βίντεο κυκλοφόρησε μετά την ομιλία του Κιμ Γιονγκ Ουν, ο οποίος τόνισε ότι η ανάπτυξη όπλων ήταν απαραίτητη για την αυτοάμυνα της χώρας και για την αντιμετώπιση των εχθρικών πολιτικών από τις ΗΠΑ και τη Νότια Κορέα.

Το βίντεο δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο twitter ο δημοσιογράφος Martyn Williams, που ειδικεύεται στη Βόρεια Κορέα:

Βόρεια Κορέα: Εικόνες που θυμίζουν ταινία
Στο βίντεο φαίνονται στρατιώτες να σπάνε τούβλα με τα χέρια ενώ ένας τα καταφέρνει χτυπώντας το με το κεφάλι του! Άλλοι σπάνε με βαριοπούλα έναν τσιμεντόλιθο τον οποίο έχουν τοποθετήσει πάνω στο στέρνο ενός στρατιώτη, ενώ ένας άλλος πρωταγωνιστής της παράστασης καταφέρνει να σπάσει αλυσίδες που ήταν τυλιγμένες γύρω από τα μπράτσα του.

Απίστευτη είναι ακόμα η εικόνα με δύο στρατιώτες να λυγίζουν μια σιδερένια ράβδο χρησιμοποιώντας μόνο το λαιμό τους, αλλά και αυτή που δείχνει έναν στρατιώτη να ξαπλώνει πάνω σε γυαλιά.

Ο Κιμ, του οποίου η τελευταία εμφάνιση σχολιάστηκε, ήταν ντυμένος με σκούρο κοστούμι φαίνεται ενθουσιασμένος να χειροκροτά ενώ η μικρότερη αδερφή του, κάθεται πίσω του ανέκφραστη.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο GOOGLE NEWS


Πηγή: europost.gr