Ραγδαίες οι εξελίξεις με τον άνδρα που ανασύρθηκε νεκρός από τη μεγάλη φωτιά στο Euroferry Olympia, καθώς πρόκειται για Έλληνα, αφού η σορός του αναγνωρίστηκε από τον περίλυπο γιο του.

Ειδικότερα, ο γιος του άτυχου οδηγού που βρήκε φρικτό θάνατο στο υπόγειο γκαράζ του πλοίου κατάφερε να τον αναγνωρίσει από κάποια τατουάζ που έφερε στο σώμα του. Πρόκειται για τον 58χρονο Ευάγγελο Μαλεσιάδα, ο οποίος, δυστυχώς, εγκλωβίστηκε και βρήκε μαρτυρικό θάνατο στην καμπίνα του φορτηγού του.

Όπως ανακοίνωσε η Πυροσβεστική, η σορός του ανασύρθηκε το απόγευμα από τους διασώστες που παίρνουν μέρος στη δραματική επιχείρηση για την αναζήτηση τυχόν επιζώντων. Οι Πυροσβέστες εντόπισαν τον άτυχο οδηγό στο γκαράζ 2 του Euroferry Olympia και πολύ γρήγορα ξεκίνησε η επιχείρηση για τη μεταφορά της σορού του.

Οι έρευνες συνεχίζονται από εξειδικευμένα πολυπληθή συνεργεία για τον εντοπισμό των υπολοίπων 10 αγνοουμένων, με τους στενούς συγγενείς τους να απευθύνουν δραματικές εκκλήσεις για τη συνέχιση τους, αλλά τις ελπίδες ένας ή περισσότεροι από αυτούς να βρεθούν ζωντανοί να μειώνονται, όσο περνά η ώρα…

Δείτε πλάνα από τη μεταφορά της σορού του άτυχου 58χρονου:

Πηγή: europost.gr