Κοφτερή γλώσσα χρησιμοποίησε, με ασυνήθιστο τρόπο, ο καθηγητής των Επιστημών της Υγείας στο London School of Economics Ηλίας Μόσιαλος, επικρίνοντας τα τελευταία μέτρα της κυβέρνησης, που ανακοινώθηκαν την περασμένη Παρασκευή και άρχισαν να ισχύουν από το τελευταίο Σαββατοκύριακο.

Ο κ. Μόσιαλος, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ και στον Νίκο Στραβελάκη, ζήτησε να συμπεριληφθούν άμεσα στην Επιτροπή των Ειδικών και άλλοι επιστήμονες, οι οποίοι θα μπορούν να αναλύουν και να προβλέπουν τις αντιδράσεις της Ελληνικής κοινωνίας και τις δυνατότητες προσαρμογής της σε περιοριστικά μέτρα, που επιβάλλει η κυβέρνηση. Ο γνωστός καθηγητής του London School of Economics αμφισβήτησε εμμέσως την χρησιμότητα της απαγόρευσης της κυκλοφορίας των πολιτών τα Σαββατοκύριακα από τις 18.00 και εξέφρασε, με τον ίδιο τρόπο, τον προβληματισμό του για την συνέχιση της λειτουργίας των σχολείων.

Μάλιστα, υπήρξε περισσότερο αυστηρός για το αλαλούμ με τις αντιφατικές δηλώσεις των υπουργών της κυβέρνησης, αλλά και αρκετών λοιμωξιολόγων, τονίζοντας ότι προκαλούν σύγχυση στον κόσμο.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο GOOGLE NEWS


Πηγή: europost.gr