Η χώρα έχει γίνει έρμαιο πλέον και περίγελος του κάθε αλλοδαπού, παράτυπου μετανάστη και δύσκολα κάτι θα τη σώσει.

Την ώρα που οι δυνάμεις ασφαλείας του Κ.Μητσοτάκη είχαν βγει στους δρόμους παραμονή Πρωτοχρονιάς και επέβαλαν πρόστιμα ακόμα και σε τουαλέτες καταστημάτων, οι Πακιστανοί λαθραίοι μετανάστες είχαν στήσει το δικό τους πάρτι στην πλατεία Συντάγματος για την αλλαγή του χρόνου.

Οι εικόνες μάλιστα φιγουράριζαν και στην πακιστανική τηλεόραση με αφιερώματα από την επέλαση των λαθραίων μεταναστών στο κέντρο της ελληνικής πρωτεύουσας.

Φυσικά όλα αυτά χωρίς το παραμικρό μέτρο ασφαλείας!

Εκμεταλλευόμενοι οι αλλοδαποί την απουσία οπουδήποτε ελέγχου και προστίμων που είναι μόνο για τους Έλληνες πολίτες, ανέβασαν και βίντεο με το οποίο βρίζουν και τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη, απέναντι από τη Βουλή!

Όπως φαίνεται από τις εικόνες, δεν τηρείται κανένα μέτρο ασφαλείας. Οι περισσότεροι δεν φορούν μάσκες, παρά την υποχρεωτικότητα της στους ανοιχτούς χώρους, κυρίως δε στους χώρους όπου παρατηρείται συνωστισμός.

Και όμως, δεν φαίνεται πουθενά αστυνομική δύναμη. Δεν φαίνεται σε καμία περίπτωση κάποιος έλεγχος με την επιβολή του προβλεπόμενου προστίμου. Την ώρα που υποτίθεται ότι 10.000 αστυνομικοί θα βρίσκονταν στο καθήκον για να επιβλέπουν την τήρηση των μέτρων. Προφανώς, εχθές το βράδυ η πλατεία Συντάγματος δεν ανήκε στην Ελλάδα…

Τι δουλειά είχε η πακιστανική τηλεόραση να κάνει αφιέρωμα στο κέντρο της Αθήνας; Εάν δείτε το βίντεο, θα καταλάβετε. Σε όλα τα πλάνα, δεν φαίνεται ούτε ένας Έλληνας, κάποια στιγμή φάνηκε μία μόνο γυναίκα ανάμεσα στους εκατοντάδες συγκεντρωμένους.

Στην πλατεία βρίσκονταν μόνο αλλοδαποί, στην συντριπτική τους πλειοψηφία, Πακιστανοί. Γι’ αυτό και έγινε το «διθυραμβικό» αφιέρωμα από την πακιστανική τηλεόραση. Στην συναυλία του Ρουβά πάντως απαγορεύτηκε η πρόσβαση στους Έλληνες πολίτες.

Πηγή: europost.gr