Ξέσπασε η Ιωάννα Παλιοσπύρου για τα όσα είπε η κατηγορούμενη της επίθεσης με βιτριόλι ότι δήθεν εκείνη γνώριζε για ποιο λόγο έγινε όλο αυτό, λέγοντας μεταξύ άλλων, ότι «όταν βγει από τη φυλακή έχει σκοπό να με αποτελειώσει».

Συγκεκριμένα σε δηλώσεις της μετά το δικαστήριο η Ιωάννα είπε πως «θέλω να πω για αυτό που πληροφορήθηκα ότι δήθεν εγώ γνωρίζω το λόγο που μου επιτέθηκε, ότι επειδή εκείνη τη στιγμή δεν είχα επαφή ακουστική και μου είχε κλείσει την επαφή ο αστυνομικός, να σταματήσει να παίζει θέατρο η συγκεκριμένη κυρία, καλό θα ήταν να σταματήσει να υποτιμά τη νοημοσύνη τη δική μου, του δικαστηρίου και της κοινής γνώμης, έχουμε δει και άλλους θύτες να προσπαθούν να διαχειριστούν την κοινή γνώμη.

«Δεν υπάρχει ίχνος μεταμέλειας, δεν έχει συνειδητοποιήσει τι έχει γίνει. Ακόμα και 5 ή 10 χρόνια να μείνει φυλακή σκοπός της θα είναι να με αποτελειώσει όταν βγει, η συμπεριφορά της αυτό δείχνει» ανέφερε χαρακτηριστικά η Ιωάννα.

«Ντρέπεσαι καθόλου; Εδώ θα μείνω δε θα φύγω»
Νωρίτερα σε μια διακοπή της ακροαματικής διαδικασίας η Ιωάννα απευθυνόμενη στην κατηγορούμενη είπε «δεν θες να με κοιτάξεις να με θαυμάσεις, ξέρω δεν τα πήγες τόσο καλά όσο ήθελες αλλά κάτι έχει γίνει».

Και συνέχισε: «Ντρέπεσαι καθόλου; Μόνο να παίζεις θέατρο ξέρεις, ναι παίζεις. Κοριτσάκι μου όπως μου έλεγες. Δεν έχεις βάλει μυαλό εδώ και ένα χρόνο που είσαι μέσα. Εδώ θα μείνω δε θα φύγω. Ό,τι και να κάνεις έχεις ξεφτιλιστεί».

Τότε παρενέβη ο αδελφός της Ιωάννας και είπε «σκρόφα, φίδι, τολμάς και την κοιτάς;».

Προκλητική η κατηγορούμενη στο δικαστήριο
Προκλητική ήταν νωρίτερα η κατηγορούμενη στο δικαστήριο λέγοντας στην Ιωάννα αμέσως μετά το τέλος της κατάθεσης της ότι «ξέρω ότι αυτό που έχει γίνει δεν είναι αποδεκτό, αλλά εσύ Ιωάννα γνωρίζεις γιατί έχει γίνει όλο αυτό. Σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να της αφαιρέσω τη ζωή».

Η δήλωση αυτή προκάλεσε την οργή του δικηγόρου της Ιωάννας ο οποίος διαμαρτυρήθηκε για το γεγονός ότι η κατηγορούμενη δεν κλήθηκε από το δικαστήριο να διευκρινίσει τι εννοεί λέγοντας πως η εντολέας του γνωρίζει γιατί της επιτέθηκε.

Συγκεκριμένα λίγο πριν διακόψει το δικαστήριο για μισή ώρα, ο συνήγορος της Ιωάννας, Απόστολος Λύτρας ζήτησε το λόγο απευθύνθηκε προς την έδρα λέγοντας: «Πληροφορήθηκα ότι η κατηγορούμενη ζήτησε το λόγο για να απευθυνθεί στο δικαστήριο σας και είπε προς το θύμα ότι γνωρίζεις το λόγο της επίθεσης.

Πώς είναι δυνατόν να έχει καταστρέψει μια ανθρώπινη ζωή και να λέει τέτοια πράγματα και να μην την επαναφέρετε στη θέση της. Και να μην τη ρωτήσετε τι εννοεί!».

Η δίκη για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της Ιωάννας διεκόπη και θα συνεχιστεί με καταθέσεις μαρτύρων την Τρίτη 5 Οκτωβρίου.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο GOOGLE NEWS


Πηγή: europost.gr