Για το θέατρο που παίζει η βιτριολίστρια μίλησε ο δικηγόρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου, ενώ δεν παρέλειψε να εκτιμήσει πως η κατηγορούμενη θα εκτίσει τα 3/5 της ποινής, και στα 5,5 – 6 χρόνια θα είναι έξω.

Ο Απόστολος Λύτρας υπογράμμισε πως στη διάρκεια της δίκης, «συνέχισε να παίζει θέατρο, όπως έπαιζε από την πρώτη στιγμή, από τότε που μπήκε στο μυαλό της αυτή η ιδέα για την επίθεση με το βιτριόλι».

Ελεύθερη σε 6 χρόνια η κατηγορούμενη
Ο κ. Απόστολος Λύρας εξέφρασε την ικανοποίησή του από την πρόταση του εισαγγελέως, ενώ δήλωσε ότι ήταν αυτή που περίμεναν». Όπως είπε χαρακτηριστικά (σ.σ.: ο εισαγγελέας), “20 Μαΐου, στις 09:55 άλλαξε η ζωή αυτού του κοριτσιού”», τόνισε.

Πότε αναμένεται η απόφαση του δικαστηρίου
Σύμφωνα με το δικηγόρο της Ιωάννας, την ερχόμενη Τρίτη θα ολοκληρωθούν οι αγορεύσεις και αναμένεται ακολούθως -ή το βράδυ της Τρίτης ή την Τετάρτη- η απόφαση του δικαστηρίου.

Σε σχέση με την αποχώρηση της κατηγορούμενης όταν άρχισε την αγόρευσή του ο κ. Λύτρας είπε πως ήταν από τη μία αντίδραση εκνευρισμού και από την άλλη δεν άντεξε να ακούει αυτά που καταμαρτυρούσε. «Η μεγαλύτερη καταδίκη της ήταν ότι κατάφερε να κάνει την Ιωάννα σύμβολο δύναμης», σημείωσε.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο GOOGLE NEWS


Πηγή: europost.gr