Χωρίς μεροκάματα στη φυλακή έμεινε η βιτριολίστρια που προσπάθησε να σκοτώσει με σχεδόν ένα λίτρο βιτριόλι την Ιωάννα Παλιοσπύρου πριν από δύο χρόνια, αφού την παρακολουθούσε επί μήνες και της έστησε καρτέρι έξω από τον χώρο εργασίας της στην Καλλιθέα.

Η Έφη Κακαράντζουλα η οποία βρίσκεται κρατούμενη στις φυλακές της Θήβας και είχε ζητήσει να δουλέψει προκειμένου να μειώσει την ποινή της, πιάστηκε να κλέβει ρούχα από την αποθήκη στην οποία εργαζόταν. Αφού πέρασε από Πειθαρχικό, αποφασίστηκε να μην της δοθεί ξανά η ευκαιρία να εργαστεί.

Μάλιστα, σύμφωνα με την εκπομπή «Πρωινό», οι συγκρατούμενες της βιτριολίστριας, η οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 15 ετών για το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας, αναφέρουν ότι η ίδια είναι ψυχρή και δεν μιλάει ποτέ και σε κανέναν για την φριχτή επίθεση που προκάλεσε σοκ στο πανελλήνιο.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η Κλοντιάνα Τσέλο η οποία είναι προφυλακισμένη για την επίθεση με όπλο σε βάρος του γιατρού, πατέρα της κόρης της, έξω από το σπίτι του στο Χαλάνδρι, η Έφη δέχτηκε επιθέσεις μέσα στη φυλακή για την επίθεση που έκανε στην Ιωάννα, ωστόσο αυτό δεν την έχει πτοήσει και η ίδια προσέχει πολύ την εμφάνισή της, ακόμα και αν βρίσκεται πίσω από τα κάγκελα.

«Δέχθηκε κάποιες επιθέσεις στη φυλακή από άλλες συγκρατούμενες για την πράξη που έχει κάνει σε βάρος της Ιωάννας. Κάνει εντύπωση σε όλες τις κρατούμενες ότι περιποιείται πάρα πολύ τον εαυτό της. Δηλαδή, περιποιημένη, καλοντυμένη, βαμμένη συνέχεια. Προσέχει τη σιλουέτα της, την εμφάνισή της ακόμα και στη φυλακή», είπε στην εκπομπή η 49χρονη Τσέλο μιλώντας στην εκπομπή.

Πηγή: europost.gr