Είναι 36 ετών και φέρεται γνώρισε την δράστιδα που επιτέθηκε με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου μέσω μίας φίλης της με την οποία διατηρούσε σχέση. Είναι ο άνδρας στον οποίο η δράστις τηλεφώνησε μετά την επίθεση. Πρόκειται για το άτομο από το οποίο η κατηγορούμενη φέρεται να ζήτησε να γίνει η «σκιά» του θύματος αλλά και να της βρει το καυστικό υγρό.

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα» τη Δευτέρα (20/9), αφού επικοινώνησε με τον 36χρονο, το εν λόγω άτομο προσήχθη από τις Αρχές τον Ιανουάριο του 2021.

Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν σε μαγαζί που διατηρεί η μητέρα σε περιοχή του Πειραιά, τον προσήγαγαν, έκαναν έρευνα στο σπίτι του, του αφαίρεσαν τα κινητά που είχε στην κατοχή του και δεν του τα επέστρεψαν ποτέ.

Ο 36χρονος σύμφωνα με τη δημοσιογράφο Ρούλα Κουσκουρή δεν έχει κληθεί ως μάρτυρας σύμφωνα με την εκπομπή αλλά οι συνήγοροι αναμένεται να ζητήσουν να προσέλθει για κατάθεση στο δικαστήριο.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο εν λόγω άνδρας ισχυρίζεται πως γνώρισε την κατηγορούμενη από την τότε σύντροφό του, πως είχαν επικοινωνία και μάλιστα του είχε «γίνει κακός μπελάς» και πως η 36χρονη προσπαθούσε να τον χειραγωγήσει, να τον έχει δηλαδή του χεριού της. «Μου ζητήσε επίμονα και συχνά πυκνά παρακολουθώ την Ιωάννα» ανέφερε ο άνδρας.

«Θεωρούσα πως είναι μια ερωτοχτυπημένη γυναίκα» φέρεται να επεσήμανε ο 36χρονος προσθέτοντας ότι η Έφη ένιωθε πως «χάνει» από την Ιωάννα τον σύντροφό της.

Ο 36χρονος δεν παρακολούθησε όπως δήλωσε ποτέ την Ιωάννα αλλά έλεγε στην Έφη πως το είχε κάνει.

Αναφερόμενος στην επικοινώνια που είχε με την 36χρονη την μοιραία εκείνη ημέρα, μετά την επίθεση στην Ιωάννα και κράτησε 11 δευτερόλεπτα ο εν λόγω άνδρας σημείωσε πως η κατηγορούμενη του είπε κάτι «ακατάληπτο» εξηγώντας πως δεν μπορεί να θυμηθεί εάν του είπε «το έκανα».

Ο άνδρας ο οποίος πλέον συνειδητοποιεί πόσο εμμονική ήταν η 36χρονη ανέφερε επίσης πως η Έφη του ζητούσε επίμονα να της βρει βιτριόλι και πως δεν το έκανε.

Οι κλήσεις της κατηγορούμενης μετά την επίθεση
Οι Αρχές σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» κάνουν «φύλλο και φτερό» τις τηλεφωνικές επικοινωνίες της κατηγορουμένης στην υπόθεση με το βιτριόλι εναντίον της Ιωάννας. Η 36χρονη μετά την επίθεση έκανε έξι κλήσεις τις οποίες και διέγραψε από το κινητό της αλλά ανακτήθηκαν από την αστυνομία.

Οι δύο από αυτές με μια γυναίκα και η άλλη με τον 36χρονο άνδρα.

Στις 20 Μαΐου την ημέρα δηλαδή της επίθεσης λίγο μετά τις 10:00 η κατηγορούμενη κάλεσε μια γυναίκα με το αρχικό Μ. χωρίς όμως να πάρει απάντηση. Περίπου έξι λεπτά αργότερα κάλεσε άλλον αριθμό που ανήκει επίσης σε γυναίκα με το όνομα Μ…Ν… με την οποία συνομίλησε 46 δευτερόλεπτα.

Στις 11:36 κάλεσε ξανά την Μ. που δεν της απάντησε και στη συνέχεια τον άνδρα με όνομα Ν…Μ… με τον οποίο μίλησε 11 δευτερόλεπτα, ενώ ακολούθησαν μια εισερχόμενη κλήση και άλλη μία εξερχόμενη.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο GOOGLE NEWS


Πηγή: europost.gr