Ανατριχιαστική είναι η νέα μαρτυρία για την ημέρα της επίθεσης με το βιτριόλι που δέχθηκε η Ιωάννα Παλιοσπύρου τον Μάιο του 2021 στην Καλλιθέα.

Ο κ. Μιχάλης, επιχειρηματίας καταστήματος εστίασης στην Καλλιθέα, που βρίσκεται πολύ κοντά στην εταιρεία που δούλευε μέχρι πρότινος η Ιωάννα, περιγράφει τις συγκλονιστικές στιγμές αμέσως μετά την επίθεση με βιτριόλι.
«Ακούσαμε μια κοπέλα να φωνάζει ‘’καίγομαι καίγομαι’’» λέει μιλώντας στο Mega ο κ. Μιχάλης. «Μέχρι να βγούμε από το κατάστημα η κοπέλα μπήκε στο φαρμακείο. Προσπαθούσαν να της βγάλουν τα ρούχα και τις έριξαν κάποια μπουκάλια νερό. Κανένας δεν γνώριζε τι έλεγε η Ιωάννα. Δεν καταλάβαμε τι είχε συμβεί, νομίζαμε στην αρχή ότι είχε καεί στα χέρια της ή κάτι τέτοιο. Δεν συνειδητοποιήσαμε ότι η κοπέλα είχε πέσει θύμα επίθεσης με βιτριόλι» συνεχίζει. «Μετά από λίγο κατέβηκε κάποιος από την ασφαλιστική και την πήγε στο νοσοκομείο. Και η ίδια η φαρμακοποιός είχε τρομοκρατηθεί», τονίζει.

«Το πρόσωπό της δεν είχε προλάβει να αλλοιωθεί. Ήταν κόκκινο. Το κορίτσι καταστράφηκε. Δεν ξέρω πόσο αρρωστημένο μυαλό ήταν η άλλη που της έριξε το βιτριόλι» καταλήγει ο κ. Μιχάλης.

Επίθεση με βιτριόλι – αυτόπτης μάρτυρας: Θα καταθέσω στοιχεία πολύ σοβαρά
«Η Ιωάννα είναι δυνατή, πήρε την κατάσταση στα χέρια της να ζήσει» είπε την Πέμπτη ένας ακόμη αυτόπτης μάρτυρας της φρικτής επίθεσης ο κ. Θεόδωρος Κεσόγλου, ιδιοκτήτης κουρείου. «Η Ιωάννα ακούει, βγάζει δικά της συμπεράσματα και θα δει την εξέλιξη. Περιμέναμε όλοι να γίνει το δικαστήριο, δυστυχώς δεν έγινε» είπε ο κ. Κεσόγλου προσθέτοντας ότι ο ίδιος θα καταθέσει «συγκεκριμένα στοιχεία τα οποία είναι πολύ σοβαρά».

Όπως ανέφερε μιλώντας στην ΕΡΤ «θα καταθέσω πάνω στη δίκη το τι έχω δει και τι έχω ακούσει, όχι κάτι παραπάνω για να δούμε ακριβώς τι έχει γίνει» ενώ χαρακτήρισε «πάρα πολύ επαγγελματικό αυτό που έγινε».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο GOOGLE NEWS


Πηγή: europost.gr