Δείχνοντας να αγνοεί επιδεικτικά τα στοιχεία εναντίον της που είναι πολλά, συντριπτικά και συνεχώς εμπλουτίζονται, η 35χρονη Έφη φαίνεται πως, είτε πουλάει τρέλα ακόμα και στους ίδιους της τους γονείς, ή στ’ αλήθεια βρίσκεται σε ένα δικό της κόσμο εκτός πραγματικότητας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε συνάντηση που είχε με τον πατέρα της στις φυλακές της Θήβας όπου κρατείται κατηγορούμενη για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου στα τέλη του περασμένου Μαΐου στην Καλλιθέα, του εξέφρασε την πεποίθηση και τη σιγουριά της ότι σύντομα θα αποφυλακιστεί, αφήνοντάς τον άφωνο. «Μη στεναχωριέσαι. Εγώ σε λίγο θα είμαι έξω…». Και είναι άγνωστο από που αντλεί αυτή την αισιοδοξία όταν όλα την τοποθετούν στο κάδρο της βασικής υπόπτου για την επίθεση στην Παλιοσπύρου.

διαφ.

Η «γυναίκα-δηλητήριο» εξακολουθεί να κάνει χρήση του δικαιώματος της σιωπής και δεν έχει απολογηθεί, ενώ το γεγονός ότι δεν μιλά για την υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο έχει αρχίσει να προβληματίζει και τον δικηγόρο της, τον γνωστό ποινικολόγο Σάκη Κεχαγιόγλου ο οποίος μέχρι σήμερα δεν βρίσκει ανταπόκριση στα επίμονα καλέσματά του να του μιλήσει για να μπορέσει να τη βοηθήσει.

Ο φάκελος των σε βάρος της στοιχείων είναι μεγάλος και ο διακεκριμένος ποινικολόγος δεν έχει «όπλα» να αντικρούσει ούτε ένα μέρος αυτών, εξαιτίας της αινιγματικής στάσης της 35χρονης. Όσοι τον γνωρίζουν λένε πως δεν αποκλείεται ακόμη και να αποσυρθεί από συνήγορός της, αρνούμενος να «χρεωθεί» την όποια λανθασμένη στάση και τακτική της.

Πηγή: europost.gr