«Από την χθεσινή απολογία της 36χρονης Εφης προκύπτουν πλέον σαφείς ενδείξεις ότι πιθανόν η δράστιδα της επίθεσης με το βιτριόλι στην Καλλιθέα, σχεδίαζε άμεσα νέα εγκληματική επίθεση με βασικό ίσως στόχο τον 40χρονο άντρα τον οποίον υποψιαζόταν ότι διατηρούσε δήθεν ερωτική σχέση με την άτυχη Ιωάννα Παλαιοσπύρου. Παράλληλα, ανατροπή έρχεται στην υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι, με τον Απόστολο Λύτρα, δικηγόρο της Ιωάννας Παλιοσπύρου, να αναφέρεται σε όσα έγιναν στη δίκη και την κατάθεση της 36χρονης Έφης, αποκαλύπτοντας ένα ψέμα της.

Η αναφορά της στο δικαστήριο ότι τον παρακολουθούσε στενά κι είχε βάλει GPS στο αυτοκίνητό του (σ.σ. όπως και στην Ιωάννα), αλλά και η προσπάθειά της να αποδώσει σε σχέδιο αυτοχειρίας, τις αναζητήσεις δηλητηρίων στο Διαδίκτυο αμέσως μετά την επίθεση στην Καλλιθέα, δείχνουν ότι το σχέδιό της πιθανότατα αφορούσε «δίδυμο» κτύπημα.

«Πρώτα είχε στοχεύσει την άτυχη Ιωάννα και φαίνεται ότι θα ακολουθούσε πιθανόν ο Νώντας που ήταν γι’ αυτήν το “μήλον της έριδος”, καθώς πίστευε ότι “κι εκείνος συμμετείχε στον εμπαιγμό της μαζί με την Ιωάννα”.

Από την απολογία της εξάλλου δεν προέκυψε ότι είχε οποιασδήποτε προστριβή ή ζήλευε άλλο άτομο. Κι ίσως αυτή η δεύτερη εγκληματική επίθεση θα γινόταν σχετικά σύντομα, αν η 36χρονη δεν συλλαμβανόταν».

Σε αυτή την αναφορά προχώρησε μιλώντας στο «Βήμα» αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. που ασχολείται με την επίθεση με το βιτριόλι τον Μάιο του 2020 στην είσοδο ασφαλιστικής εταιρείας στην Καλλιθέα που.

H Εφη στην απολογία της παρότι ζήτησε «συγγνώμη» από την Ιωάννα Παλαιοσπύρου, επέμεινε για την «ορθότητα» της επίθεσης σε βάρος της. Ο αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. εστίασε το ενδιαφέρον της στις αναφορές της για συνεχή εναλλάξ παρακολούθηση της 35χρονης Ιωάννας αλλά και του 40χρονου, με τον οποίο φέρεται να διατηρούσε η δράστις περιστασιακές σχέσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο GOOGLE NEWS


Πηγή: europost.gr