Ένα επεισόδιο το βράδυ της Παρασκευής φαίνεται να είχε συνέχεια – Τουλάχιστον ένας τραυματίας και έντονος προβληματισμός
Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν τις τελευταιες ώρες στην περιοχή της Μεσαράς, με αφορμή τον κίνδυνο γενικευμένων επεισοδίων μεταξύ Ελλήνων και αλλοδαπών.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το e-mesara.gr, υπήρξε ένταση και αψιμαχίες μεταξύ ντόπιων και Πακιστανών στο Λαγολιανό δρόμο, που εκτιμάται ότι σχετίζεται με επεισόδιο το οποίο έγινε το βράδυ της Παρασκευής στην περιοχή του αναδασμού του Τυμπακίου, όπου αλλοδαποί χειροδίκησαν σε βάρος ενός Έλληνα, έξω από τυποποιητήριο.

Η επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ. φαίνεται ότι είχε αποτέλεσμα καθώς η σύρραξη, με βάση της πληροφορίες, δεν πήρε διαστάσεις. Ωστόσο τουλάχιστον ένα άτομο τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας.

Όπως επισημαίνουν πηγές της αστυνομίας στο cretalive, όλα ξεκίνησαν με αφορμή τον τραυματισμό με μαχαίρι, το βράδυ της Παρασκευής, ενός 22χρονου Πακιστανού, από έναν Έλληνα, ο οποίος υποστηρίζει ότι έβγαλε το μαχαίρι προκειμένου να αμυνθεί.
Ο δράστης του μαχαιρώματος έσπευσε να εξαφανιστεί ενώ ο 22χρονος μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο.

Λίγες ώρες αργότερα, δεκάδες συγχωριανοί του Έλληνα θέλησαν να μεταβούν στον τυποποιητήριο προκειμένου να ζητήσουν εξηγήσεις για το περιστατικό, με αποτέλεσμα να υπάρξει ένταση με τους τουλάχιστον 200 Πακιστανούς που βρίσκονταν εκεί.
Άμεσα κινητοποιήθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, προκειμένου να αποτρέψουν γενικευμένη συμπλοκή με απρόβλεπτες συνέπειες.

Πηγές: cretalive.gr, e-mesara.gr

– διαφ –

Πηγή: europost.gr