Το ζευγάρι ισχυρίζεται ότι είχε έρθει με το παιδί τους για διακοπές στην Κρήτη και ουδεμία σχέση έχουν με την επιχειρούμενη διαφυγή στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στο Παρίσι νεαρού Ιρακινού, ο οποίος βρέθηκε να κατέχει στην κατοχή του ταξιδιωτικά έγγραφα και εισιτήριο που έφεραν τα στοιχεία του συζύγου.

Η σύλληψη τους έγινε βραδινές ώρες του Σαββάτου και διαρκούσης της προανάκρισης η νεαρή κόντεψε να κάνει …καλοκαιρινό το Αστυνομικό Τμήμα. Δεν την έκαναν καλά. Λες και είχε απασφαλίσει.

Ξαφνικά «φούντωσε» και άρχισε να καταριέται τους αστυνομικούς που είχαν παιδιά, επικαλούμενη το δικό της παιδί, να τους προπηλακίζει και να τους βρίζει στα σπαστά ελληνικά, άρχισε να εκτοξεύει ό,τι έβρισκε μπροστά της πάνω στα γραφεία, να τους χτυπάει με μπουνιές και κλωτσιές, να κατεβάζει την προστατευτική μάσκα και να τους φτύνει. Βρισκόταν σε έξαλλη κατάσταση λες και είχε υποστεί αμόκ.

Μεταξύ άλλων, με βάση το κατηγορητήριο, φέρεται να χτύπησε με μπουνιές και κλωτσιές τρεις αστυνομικούς αφού προηγουμένως δεν άφησε ένστολο να μην φτύσει στο πρόσωπο.

Το ζευγάρι απολογήθηκε χθες ενώπιον της αρμόδιας ανακριτικής Αρχής και τελικά αφέθηκε ελεύθερο με τον όρο της καταβολής χρηματικής εγγύησης ύψους 1.000 ευρώ.

Το γεγονός ότι δίπλα τους υπήρχε ένα 3χρονο παιδάκι, το οποίο ταλαιπωρούνταν σε Αστυνομικά Τμήματα και δικαστήρια μέτρησε καταλυτικά στην κρίση των δικαστών που άφησαν ελεύθερους τους γονείς του να επιστρέψουν στην πατρίδα τους.

Κατά την Αστυνομία το ζευγάρι δεν ήρθε για διακοπές στην Κρήτη, όπως ισχυρίζεται, αλλά για να βοηθήσει τον έτερο Ιρακινό να ταξιδέψει στο Παρίσι με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.

Πηγή: Πατρίς

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο GOOGLE NEWS


Πηγή: europost.gr