Υψηλά Κέρδη στην Αυριανή Κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου


Η 41η κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου, που θα διεξαχθεί την Τρίτη στις 19:00, υπόσχεται κέρδη που φτάνουν μέχρι και τα 2,7 εκατ. ευρώ. Αυτή η κλήρωση πραγματοποιείται μετά από πέντε συνεχόμενα τζακ-ποτ, χωρίς να έχει βρεθεί μεγάλος νικητής μέχρι στιγμής. Καθώς όλοι οι λήγοντες λαχνοί κερδίζουν στην αυριανή κλήρωση, οι παίκτες θα διασφαλίσουν τουλάχιστον το 50% των χρημάτων τους για κάθε λαχνό που κατέχουν.

Η κλήρωση της Τρίτης δεν προσφέρει μόνο το μεγάλο έπαθλο του τρίδυμου λαχνού, αλλά και άλλα μικρότερα κέρδη. Συγκεκριμένα, οι λαχνοί που ταιριάζουν με τον Μεγάλο Λαχνό σε όλες τις άλλες σειρές, εκτός του τρίδυμου, θα κερδίσουν 15.000 ευρώ. Για τους υπόλοιπους 139 λαχνούς κάθε σειράς, τα κέρδη κυμαίνονται από 50 έως 5.000 ευρώ.

Οι παίκτες μπορούν να προμηθευτούν τους λαχνούς τους μέσω του δικτύου καταστημάτων ΟΠΑΠ και των λαχειοπωλών σε όλη την Ελλάδα, με κόστος 10 ευρώ ανά πεντάδα και 2 ευρώ ανά λαχνό. Οι κληρώσεις του παιχνιδιού διεξάγονται κάθε Τρίτη και μεταδίδονται ζωντανά στο κανάλι του ΟΠΑΠ στο YouTube.

Αξιοποιώντας την εφαρμογή OPAP Store App, οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα να σκανάρουν τους λαχνούς τους στο κινητό, προκειμένου να ελέγξουν αν έχουν κερδίσει. Κάθε λαχνός που σκανάρεται συμμετέχει επίσης στο πρόγραμμα πιστότητας «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις», όπου οι παίκτες μπορούν να διεκδικήσουν προνόμια και δώρα.

Για τους παίκτες που επιθυμούν μια εκτυπωμένη μορφή, διατίθεται η δυνατότητα επιλογής λήγοντα και χιλιάδας στα καταστήματα ΟΠΑΠ και στα συνεργαζόμενα σημεία πώλησης της Ελληνικά Λαχεία Α.Ε. Εκεί μπορούν να επιλέξουν συγκεκριμένο λήγοντα από το μηδέν έως το εννιά, συγκεκριμένη χιλιάδα, συνδυασμούς, ή ακόμα και τυχαίο μονό ή ζυγό λήγοντα.

Πηγή: newsbeast.gr