Υλικά Ελαιοσυλλογής Υψηλής Ποιότητας από την HELLAGRO


Η HELLAGRO Α.Ε. προγραμματίζει τη διάθεση μιας πλήρους σειράς υλικών για την ελαιοσυλλογή, προκειμένου να ανταποκριθεί στις σύγχρονες ανάγκες των ελαιοπαραγωγών. Οι λύσεις που προσφέρει εστιάζουν στη βιωσιμότητα, την αντοχή και την προστασία του καρπού, εξασφαλίζοντας αποτελεσματικότητα σε όλα τα στάδια της συγκομιδής.

Τα ελαιόδιχτα της HELLAGRO είναι φτιαγμένα με γνώμονα τη μακροχρόνια χρήση. Το Duromesh, για παράδειγμα, είναι το πιο ανθεκτικό δίχτυ, αναγκαίο για δύσκολες καιρικές συνθήκες και εδάφη. Σε αντίθεση, το Olivagro προσφέρει μια πιο ελαφριά και οικονομική επιλογή για τους παραγωγούς που απαιτούν συμφέρουσες λύσεις χωρίς να θυσιάζουν την ποιότητα.

Για παραγωγούς που επιθυμούν κορυφαία απόδοση σε μεγάλες εκτάσεις, το Permamesh ξεχωρίζει με τη μοναδική του αντοχή και την ιδανική του πλέξη. Παράλληλα, το ONE525, το κορυφαίο ελαιόπανο, συνδυάζει την ανθεκτικότητα με την ευκολία στη χρήση, κάνοντάς το ιδανικό για γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση.

Επιπλέον, τα σακιά της HELLAGRO, όπως τα διχτυωτά σακιά VERRET και τα υφαντά RED3, εγγυώνται αντοχή και προστασία κατά τη μεταφορά και αποθήκευση των καρπών. Τα γιούτινα σακιά JOOT3 αποτελούν μια παραδοσιακή, αλλά οικολογική επιλογή, επιτρέποντας την κατάλληλη κυκλοφορία του αέρα και αποφεύγοντας την υγρασία που μπορεί να επηρεάσει την ποιότητα της σοδειάς.

Η δέσμευση της HELLAGRO για την προσφορά προϊόντων υψηλής ποιότητας δεν περιορίζεται μόνο στη λειτουργικότητα. Διασφαλίζεται ότι τα υλικά είναι φιλικά προς το περιβάλλον, εργονομικά και σχεδιασμένα να διευκολύνουν τους παραγωγούς. Όλες οι επιλογές συμβάλλουν στην επίτευξη της καλύτερης ποιότητας και ποσότητας σοδειάς, παρέχοντας ασφάλεια και αξιοπιστία.

Πηγή: newsbeast.gr