Τροχαίο Ατύχημα στην Κρήτη με Πάρα πολύ Κίνδυνο για Δάσκαλο και Παιδιά


Ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα συνέβη την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου στην Κρήτη. Ειδικότερα, μια μηχανή που έκανε προσπέραση σε κλούβα παρέσυρε δάσκαλο που βοηθούσε στην εκδρομή παιδιών δημοτικού, έξω από την Πολεμική Αεροπορία Τυμπακίου. Το συμβάν καταγράφηκε σε βίντεο από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, το οποίο δημοσίευσε το Cretalive.

Σύμφωνα με το οπτικό υλικό, η μηχανή επιχείρησε προσπέραση με περιορισμένη ορατότητα και τελικά συγκρούστηκε με τον 26χρονο δάσκαλο, ο οποίος συνόδευε τα παιδιά τρίτης δημοτικού. Αποτέλεσμα αυτής της πρόσκρουσης ήταν ο δάσκαλος να τραυματιστεί σοβαρά, ενώ ο οδηγός της μηχανής έπεσε στο οδόστρωμα μετά τη σύγκρουση, γλιτώνοντας παρά τρίχα από διερχόμενο όχημα.

Ο τραυματισμένος δάσκαλος μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Μοιρών και στη συνέχεια στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο για περαιτέρω ιατρικές εξετάσεις. Σύμφωνα με επιβεβαιώσεις από αστυνομικές πηγές, η αστυνομία ενημερώθηκε για το περιστατικό, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει καμία πρόθεση να κινηθούν νομικές διαδικασίες εναντίον του οδηγού.

Πηγή: newsbeast.gr