Τραγωδία στο Αγρίνιο με τραυματισμένη 13χρονη από αυτοκίνητο


Σοβαρά τραυματισμένη συνεχίζει να νοσηλεύεται η 13χρονη που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στο Αγρίνιο. Η μητέρα της, σε δηλώσεις της, εξέφρασε την αισιοδοξία της σχετικά με την κατάσταση της υγείας του παιδιού. «Το θετικό μέσα σε όλο αυτό το συμβάν είναι ότι το παιδί είχε τις αισθήσεις του», σημείωσε. Η γιαγιά της 13χρονης, μιλώντας στην εκπομπή του Mega, περιέγραψε τη στιγμή του ατυχήματος με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες. «Την είδαμε κάτω στην άσφαλτο να σπαρταράει», είπε χαρακτηριστικά.

Η γιαγιά του παιδιού συνεχίζει αναφέροντας ότι είχε βγει να πετάξει τα σκουπίδια όταν πληροφορήθηκε ότι συνέβη κάτι σοβαρό στην οικογένεια. «Είδα πολύ κόσμο μαζεμένο και σκέφτηκα τον άντρα μου, γιατί είναι μεγάλος σε ηλικία. Όταν πλησίασα, είδα την εγγονή μου κάτω στο οδόστρωμα. Σοκ έπαθα», πρόσθεσε.

Όσον αφορά τον οδηγό του οχήματος, η γιαγιά τόνισε ότι «είχε το θράσος να μην εμφανιστεί για να δει πώς είναι το παιδί», ενώ ο παππούς της 13χρονης επεσήμανε ότι «δεν υπήρχε φρενάρισμα πουθενά». Σύμφωνα με τα τελευταία νέα, αναμένονται οι εξελίξεις στη υγεία της 13χρονης, καθώς υπάρχει ελπίδα να βγει από την καταστολή στα μέσα της εβδομάδας, εφόσον δεν παρουσιαστούν επιπλοκές. «Από ό,τι μάθαμε έχουμε διαφύγει τον κίνδυνο, παραμένει διασωληνωμένη αλλά η κατάσταση φαίνεται να βελτιώνεται», πρόσθεσε η γιαγιά.

Πηγή: newsbeast.gr