Τραγωδία στην Αμαλιάδα Τα Μυστήρια γύρω από τους Θανάτους Τριών Βρεφών


Συγγενής της Ειρήνης Μουρτζούκου και πρώην σύντροφος γυναίκας που έχασε το παιδί της μίλησαν στο Mega την Κυριακή σχετικά με την υπόθεση της Αμαλιάδας, που έχει προξενήσει αίσθηση. Η υπόθεση έγινε ευρέως γνωστή μετά τον θάνατο ενός 15 μηνών αγοριού, ο οποίος συνέβη στις 5 Αυγούστου στην Αμαλιάδα. Κοινό σημείο στους θανάτους τριών βρεφών είναι η Ειρήνη, η οποία υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας. Η 24χρονη είχε χάσει και τα δύο της παιδιά πριν από δύο χρόνια και ήταν συγκάτοικος και φίλη της μητέρας του βρέφους που πέθανε πρόσφατα.

Η ίδια δηλώνει αθώα και υποστηρίζει ότι ο μικρός Παναγιώτης ήταν ζωντανός όταν διακομίστηκε στο νοσοκομείο. «Δεν κατηγορούμαι. Ήμουν η πρώτη που ζήτησα να διερευνηθεί ο θάνατος του δύο μηνών παιδιού μου. Ακόμα περιμένω να μου πουν την αιτία θανάτου των παιδιών μου. Δεν είμαι η νέα Πισπιρίγκου, όπως κάποιοι θέλουν να με παρουσιάσουν», αναφέρει η Ειρήνη.

Προβληματισμοί για την ψυχολογική κατάσταση της 24χρονης έχουν εκφραστεί από τους συγγενείς της. Ένας από αυτούς τόνισε ότι η Ειρήνη υπήρξε θύμα κακοποίησης από τους γονείς της και ότι είχε έναν απότομο χαρακτήρα ήδη από παιδί. «Την κακομεταχειριζόταν η μητέρα της αλλά και ο πατέρας της. Σε ηλικία οκτώ ετών είχε σκηνοθετήσει την απαγωγή της. Μου έλεγε ψέματα, ενώ μίλαγα με τη μαμά της και δεν είχε ιδέα», δήλωσε ο συγγενής της. Εκφράζει ωστόσο αμφιβολίες για την ενοχή της: «Βαθιά μέσα μου δεν πιστεύω ότι το έχει κάνει. Έχω σοκαριστεί».

Ο πρώην σύντροφος μιας μητέρας που επίσης έχασε το παιδί της το 2021 δήλωσε σχετικά με την Ειρήνη Μουρτζούκου: «Θα ακουστούν πολλά κουτσομπολιά, προσπαθούμε να μάθουμε την αιτία θανάτου της μπέμπας. Δεν θα έπρεπε μια μάνα που υποτίθεται έχει χάσει δυο παιδιά να κατηγορεί την Κατερίνα. Πραγματικά, δεν ξέρω αν εμπλέκεται η Ειρήνη, ακούγονται τόσα. Θα δοθούν οι φωτογραφίες που έστελνε η Ειρήνη στη δικηγόρο».

Πηγή: newsbeast.gr