Τραγωδία με θύμα γιατρό σε τροχαίο συγκλονίζει την κοινωνία


Ο 82χρονος άνδρας, ο οποίος οδηγούσε το αγροτικό όχημα που συγκρούστηκε με τη μηχανή του 47χρονου, εκφράζει τη βαθειά του θλίψη για το θανατηφόρο τροχαίο. Σε δηλώσεις του στην εκπομπή LiveNews, ανέφερε πως έχει κλειστεί στο σπίτι του και δεν έχει τη δύναμη να σηκωθεί από το κρεβάτι του. «Καλύτερα να πέθαινα εγώ γιατί εγώ είμαι γέρος», είπε χαρακτηριστικά.

Η πεθερά του άτυχου 47χρονου γιατρού εξέφρασε τη συντριβή της, τονίζοντας ότι ο γιος της εργαζόταν υπερβολικά σκληρά. «Δούλευε τρεις διπλές βάρδιες κι έφευγε γιατί είναι και τα παιδιά. Σαν πολύτεκνοι, δεν πήραν συνυπηρέτηση. Τα παιδιά είναι στη Λαμία και ερχόταν η μαμά – έκανε διπλές βάρδιες στο ΝΙΜΤΣ και τα ρεπό και ερχόταν να διαβάζει λίγο τα παιδιά», είπε στην κάμερα της εκπομπής.

Η απώλεια του 47χρονου έχει προκαλέσει σοκ στους συναδέλφους του, με το νοσοκομείο στο οποίο εργαζόταν να εκδίδει ανακοίνωση εκφράζοντας τα συλλυπητήρια του. Επίσης, το σχολείο των παιδιών του γιατρού δημοσίευσε δικό του συλλυπητήριο μήνυμα.

Ο 82χρονος δήλωσε ότι δεν είχε υποχρεώσεις και ότι τα παιδιά του είναι παντρεμένα, προσθέτοντας: «Καλύτερα -σου λέω- να σκοτωνόμουν εγώ. Ήταν χρήσιμος άνθρωπος και είχε 4 παιδιά».

Πηγή: newsbeast.gr